PrimaDonna Winter collectie 2016

Supervrouwelijke en trendy wintercollectie van PrimaDonna brengt ode aan vrouwen met curves

Vrijdag 2 maart 2018 — Pittige lingeriesnitten, warme kleuren en een elegante look

Trendy, stylish en met een perfecte pasvorm, zo moet lingerie zijn, vindt PrimaDonna. Het lingeriemerk maakt er al meer dan 150 jaar zijn specialiteit van, door comfortabele en modieuze snitten te ontwerpen voor grote borsten.

Ode to curves

‘Ode to Curves’, de jongste campagne van PrimaDonna, vat die missie perfect samen. Met Myla Dalbesio als leading lady, bewijst de campagne dat schoonheid niets te maken heeft met je kleding- of cupmaat. Je goed voelen in je vel, voluit jezelf kunnen zijn, zonder angst om je vrouwelijkheid te tonen, daar draait het om. Ook met haar jongste collectie wil PrimaDonna vrouwen inspireren om – net als kunstenares en ‘Curvy’-model Myla – hun lichaam graag te zien. Als je de hippe en sexy snitten van de nieuwste wintercollectie ziet, wordt dat geen enkel probleem! 

PrimaDonna: grote elegantie, fijne details

Een warm kleurenpalet, chique details - fijne gouddraad! Swarovski’s! - en superelegante snitten. De nieuwe wintercollectie van PrimaDonna is een en al elegantie en vrouwelijkheid. Mét die legendarische pasvorm voor een cupmaatje meer… 

Warme winterse kleurenpracht 

Rosalina doorbreekt het wintergrijs met een prachtige bloemenprint op vederlichte tule. Een transparante look én stevige steun: de ideale combi! En die warme kleuren – de diepe wijntinten van Lipstick of het chique blauw van Skyfall – doen zelfs de bleekste huidjes stralen. 

Glamoureus met goud

Verleiden in stijl, dat doe je met de glamoureuze setjes van Stardust in Bleu Bijou. Voel je sexy in de transparante homebra, steel de show in de nieuwe balconnetstyle met extra lage cups, of verwen jezelf met een jurkje met véél kant. Kortom, geef die curves van jou de sexiness die ze verdienen! 

PrimaDonna Rosalina
PrimaDonna Rosalina SKF
PrimaDonna Stardust