Twee Nederlandse lingeriespeciaalzaken in de internationale prijzen in Parijs

Wala uit Wormerveer en Riets Lingerie uit Groningen bekroond met PrimaDonna Awards

 

Op 23 september reikte PrimaDonna opnieuw haar internationale PrimaDonna Award uit. De eretitel bekroont lingeriespeciaalzaken die de ultieme Lingerie Styling ervaring aanbieden. Voor Nederland kaapt Wala uit Wormerveer de publieksprijs weg en behaalt Riets uit Groningen de juryprijs. Beiden blinken uit in paskamerervaring. PrimaDonna won zelf prestigieuze prijzen o.a. bestverkopend Europees lingeriemerk 2016 en beste bikinimodemerk 2017 in Spanje (bron: Intima Magazine).

 

Ultieme paskamerervaring

Zeventig procent van de vrouwen draagt nog steeds de foute bh-maat. Een op de drie vrouwen heeft haar bh-maat zelfs nog nooit laten opmeten. Opvallende cijfers, waar het Belgische lingeriemerk PrimaDonna verandering in wil brengen. Met de uitreiking van de PrimaDonna Award erkent het merk de allerbeste lingeriestyling en -paskamerervaring van België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Tijdens het gala-evenement in Parijs maakte Erwin Van Laethem, CEO van Van de Velde Lingerie, de winnaars bekend, in aanwezigheid van de twintig genomineerde lingeriewinkels uit de vier landen.  Voor Nederland wachtten genomineerden Riets uit Groningen, Lincherie Heemskerk, Martine Lingerie uit Tilburg, Square VOF uit Beek en Wala uit Wormerveer in spanning de uitreiking van de Awards af. Lingeriezaak Wala uit Wormerveer behaalde de publieksprijs voor Nederland, op basis van voorkeurstemmen van consumenten. Riets uit Groningen ziet zich dit jaar bekroond met de Nederlandse juryprijs, o.a. gebaseerd op mystery shopping scores.

 

Stralende winnaars

Annemiek en Carolien Crok van Wala in Wormerveer: “Deze prijs betekent dat onze klanten blij zijn met ons en wij met hen. We hebben een geweldig team; onze betrokkenheid zien we nu vertaald in deze prijs. Aan onze klanten die voor ons gestemd hebben, zeggen we ‘superbedankt’ want ze hebben erg met ons meegeleefd. Ook onze moeder zijn we dankbaar: zij is de grondlegger van onze winkel. Ze heeft ons de basis aangeleerd om dit mooie product PrimaDonna neer te zetten,” stellen de twee zussen enthousiast.

Rieteke Schipper en Fleur Talens van Riets Lingerie Groningen reageren enthousiast: “Deze PrimaDonna Award voor de derde keer winnen, voelt helemaal te gek. Eigenlijk zijn we gewoon onszelf. We vinden onze service en het klantenadvies een vanzelfsprekendheid, die bij ons hoort. Door drie keer op rij een PrimaDonna Award te winnen, bewijzen we dat een hoogstaande klantenervaring een constante factor is bij ons. En zo hoort het ook bij lingerie.”

 

Focus op gepersonaliseerde aanpak

Met de introductie van het Lingerie Styling-kwaliteitslabel is Van de Velde pionier in het ontwikkelen en promoten van de ultieme persoonlijke en professionele paskamerervaring. “Lingerie kopen is voor iedere vrouw een persoonlijke en intieme ervaring,” zegt Erwin Van Laethem tijdens de uitreiking. “De juiste maat, het advies en de styling in de paskamer zijn het vertrekpunt voor een ultieme klantervaring. Met deze Award benadrukken we de gepersonaliseerde aanpak die lingerie vereist. De juiste lingerie maakt het verschil voor het zelfvertrouwen. Met ons topproduct ondersteunen we de vrouw elke dag letterlijk en figuurlijk in haar zelfvertrouwen. Dat is het mooie aan onze job.”

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

 

 

Over Lingerie Styling

"Lingerie Styling" is het kwaliteitslabel voor lingeriespeciaalzaken. Het werd ontwikkeld door lingeriebedrijf Van de Velde (PrimaDonna, MarieJo, Andres Sarda) en beoogt de ultieme paskamerervaring voor elke vrouw. Winkels die het keurmerk dragen, blinken uit in hun professioneel en gepersonaliseerd advies.

De PrimaDonna Award is een bekroning van de winkels met de allerbeste Lingerie Styling service. Voor Nederland zijn er vijf Lingerie Styling-speciaalzaken genomineerd. Zij krijgen nu allemaal het bijzondere PrimaDonna Award-label, een felbegeerde erkenning van de kwaliteit en topservice van hun boetiek.

De vijf genomineerden van 2017 op een rij: Riets uit Groningen, Lincherie Heemskerk, Martine Lingerie uit Tilbeek, Square VOF uit Beek en Wala uit Wormerveer.

 

Over Van de Velde

Van de Velde is een wereldleider in kwaliteitslingerie, -badmode en -sportswear, met merken als PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda. Het bedrijf streeft ernaar om elke vrouw de ultieme persoonlijke paskamerervaring te bieden, die pasvorm, stijl en mode samenbrengt. Wereldwijd werkt het Belgische bedrijf samen met 5.000 multimerk lingeriewinkels, zowel online als offline, met een sterke focus op kernmarkten Europa en Noord-Amerika.

Voor meer informatie over en/of beeldmateriaal van de uitreiking van de PrimaDonna Award, aarzel niet om contact op te nemen met Anne Van Coppenolle via anne.vancoppenolle@vandevelde.eu

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)