PrimaDonna trotse partner van Curvy Supermodel in Nederland

Het lingeriemerk PrimaDonna, onderdeel van het Belgische lingeriehuis Van de Velde, is de officiële sponsor van het Nederlandse tv-programma Curvy Supermodel. Al meer dan 150 jaar is het PrimaDonna’s missie om vrouwen te inspireren om hun curves te omarmen en tegelijkertijd hun zelfbeeld te versterken. Het lingeriebedrijf is dan ook vereerd om zich sponsor te mogen noemen van dit programma. Naast het leveren van PrimaDonna lingerie- en swimwearsetjes, zullen vier kandidates binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe reclamecampagne van het Belgische merk.

Celebrating curves op tv

Met de perfecte fit, subtiele designs en ultiem draagcomfort weet PrimaDonna al miljoenen vrouwen met een grotere cupmaat in de paskamer te overtuigen. De lingeriespecialist voor vrouwen met curves is dan ook de trotse sponsor van het Nederlandse tv-programma Curvy Supermodel dat vanaf 26 februari uitgezonden zal worden op RTL5. PrimaDonna wil als sponsor van het programma haar liefde voor rondingen uitdragen en de tien curvy kandidates - letterlijk én figuurlijk - steunen. Dankzij de swimwear- en lingeriesetjes van PrimaDonna zullen de rondingen van de kandidates de beste ondersteuning krijgen en laten zien dat kwaliteitslingerie de basis is voor een stralende en zelfverzekerde look.

Liesbeth Van de Velde, hoofddesigner van PrimaDonna: “Een tv-programma dat aandacht heeft voor body diversity en vrouwelijke rondingen op een positieve manier in de kijker zet, daar wilden wij natuurlijk héél graag onze schouders onder zetten. We hopen dat het programma iedere jonge vrouw in laat zien dat schoonheid niets te maken heeft met je kledingmaat of je lichaamstype. Het draait allemaal om zelfvertrouwen. Als lingeriespecialist weten wij als geen ander dat mooie en perfect passende lingerie je zelfvertrouwen een enorme boost kan geven. Vrouwelijke vormen verdienen het om liefde én steun te krijgen. Dat is de boodschap die we willen uitdragen.”

Curvy supermodels in reclamecampagne

In haar campagnes en modeshows werkt PrimaDonna al een tijdje met vrouwen die natuurlijke rondingen hebben. Met de lancering van een grootschalige diversiteitscampagne gaat PrimaDonna in 2018 nog een stap verder. Zo zullen vier kandidates van het tv-programma Curvy Supermodel het uithangbord worden van de nieuwste PrimaDonna campagne. De Nederlandse fotografe Carmen Kemmink heeft de uitgekozen kandidates voor deze campagne gefotografeerd aan boord van een privéjet, gehuld in de nieuwste zomersetjes van PrimaDonna.

Liesbeth Van de Velde, hoofddesigner van PrimaDonna: “De nieuwe PrimaDonna campagne toont vier jonge vrouwen met een grotere cupmaat. Ieder met een ander lichaamstype, maar alle vier stralend van zelfvertrouwen. Iedere vrouw met een cupmaatje meer zal zich kunnen herkennen in één van de body types en inzien dat ze alle reden heeft om trots te zijn op haar curves.”

De lingerie- en swimwearsetjes van PrimaDonna zijn onder andere te bewonderen in aflevering 1 en 4 van Curvy Supermodel. Deze afleveringen worden uitgezonden op 26 februari en 19 maart, telkens op maandagavond bij de Nederlandse zender RTL 5.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)