PrimaDonna trotse partner van Curvy Supermodel in Nederland

Het lingeriemerk PrimaDonna, onderdeel van het Belgische lingeriehuis Van de Velde, is de officiële sponsor van het Nederlandse tv-programma Curvy Supermodel. Al meer dan 150 jaar is het PrimaDonna’s missie om vrouwen te inspireren om hun curves te omarmen en tegelijkertijd hun zelfbeeld te versterken. Het lingeriebedrijf is dan ook vereerd om zich sponsor te mogen noemen van dit programma. Naast het leveren van PrimaDonna lingerie- en swimwearsetjes, zullen vier kandidates binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe reclamecampagne van het Belgische merk.

Celebrating curves op tv

Met de perfecte fit, subtiele designs en ultiem draagcomfort weet PrimaDonna al miljoenen vrouwen met een grotere cupmaat in de paskamer te overtuigen. De lingeriespecialist voor vrouwen met curves is dan ook de trotse sponsor van het Nederlandse tv-programma Curvy Supermodel dat vanaf 26 februari uitgezonden zal worden op RTL5. PrimaDonna wil als sponsor van het programma haar liefde voor rondingen uitdragen en de tien curvy kandidates - letterlijk én figuurlijk - steunen. Dankzij de swimwear- en lingeriesetjes van PrimaDonna zullen de rondingen van de kandidates de beste ondersteuning krijgen en laten zien dat kwaliteitslingerie de basis is voor een stralende en zelfverzekerde look.

Liesbeth Van de Velde, hoofddesigner van PrimaDonna: “Een tv-programma dat aandacht heeft voor body diversity en vrouwelijke rondingen op een positieve manier in de kijker zet, daar wilden wij natuurlijk héél graag onze schouders onder zetten. We hopen dat het programma iedere jonge vrouw in laat zien dat schoonheid niets te maken heeft met je kledingmaat of je lichaamstype. Het draait allemaal om zelfvertrouwen. Als lingeriespecialist weten wij als geen ander dat mooie en perfect passende lingerie je zelfvertrouwen een enorme boost kan geven. Vrouwelijke vormen verdienen het om liefde én steun te krijgen. Dat is de boodschap die we willen uitdragen.”

Curvy supermodels in reclamecampagne

In haar campagnes en modeshows werkt PrimaDonna al een tijdje met vrouwen die natuurlijke rondingen hebben. Met de lancering van een grootschalige diversiteitscampagne gaat PrimaDonna in 2018 nog een stap verder. Zo zullen vier kandidates van het tv-programma Curvy Supermodel het uithangbord worden van de nieuwste PrimaDonna campagne. De Nederlandse fotografe Carmen Kemmink heeft de uitgekozen kandidates voor deze campagne gefotografeerd aan boord van een privéjet, gehuld in de nieuwste zomersetjes van PrimaDonna.

Liesbeth Van de Velde, hoofddesigner van PrimaDonna: “De nieuwe PrimaDonna campagne toont vier jonge vrouwen met een grotere cupmaat. Ieder met een ander lichaamstype, maar alle vier stralend van zelfvertrouwen. Iedere vrouw met een cupmaatje meer zal zich kunnen herkennen in één van de body types en inzien dat ze alle reden heeft om trots te zijn op haar curves.”

De lingerie- en swimwearsetjes van PrimaDonna zijn onder andere te bewonderen in aflevering 1 en 4 van Curvy Supermodel. Deze afleveringen worden uitgezonden op 26 februari en 19 maart, telkens op maandagavond bij de Nederlandse zender RTL 5.

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)