PrimaDonna lanceert lifestylecollectie met topmodel Myla Dalbesio

PrimaDonna lanceert lifestylecollectie met topmodel Myla Dalbesio

Hippe capsulecollectie in streetstyle

Een flatterend lingeriesetje, een hippe outfit en je kan de hele wereld aan. Dat is het idee achter PrimaDonna’s jongste lifestylecollectie. Samen met curvy topmodel en body positivity influencer Myla Dalbesio lanceert het lingeriemerk een reeks lingerie- en swimwearsetjes, maar ook sportswear en accessoires, helemaal in streetstyle. Comfy, vrouwelijk en stoer tegelijk!

Laat je inner beauty stralen

De samenwerking met Myla Dalbesio is natuurlijk niet toevallig, want net als PrimaDonna staat ze voor body positivity en natuurlijke schoonheid. Met de capsulecollectie wil het lingeriemerk vrouwen laten stralen en blaken van zelfvertrouwen, net als Myla. De baseline van de collectie is dan ook toepasselijk It’s all in you. Want je kan alles zijn wat je maar wil.

Myla Dalbesio: “De lingerie, swimwear en accessoires van PrimaDonna geven me zelfvertrouwen en ik wil andere vrouwen ook dat gevoel geven. Ik hoop dat ze iets leuks zullen dragen uit deze collectie en het gevoel hebben dat ze zichzelf kunnen zijn. Dat ze alles kunnen bereiken wat ze willen. Geloof in jezelf en de wereld ligt aan je voeten.”

Complete lifestylecollectie in streetstyle

De capsulecollectie van Myla Dalbesio en PrimaDonna is er dan ook een met tonnen stijl en attitude. Een longline triangelbh met véél kant, een stoer bomberjack, een zwart badpak met een extra diep decolleté, een trendy legging, een leuke sjaal of pet, … alle stukken ademen een coole New Yorkse vibe en zijn must haves in elke hippe garderobe. Een complete lifestylecollectie bovendien, met flatterende lingerie en swimwear, maar ook met originele accessoires die je outfit een trendy twist geven.

Myla Dalbesio: “Ik wil het gevoel hebben dat ik de hele wereld aan kan, dat ik sterk, slim en sexy ben. Ik wil me comfortabel voelen, goed in mijn vel. En ik wil anderen tonen dat zij ook al die dingen kunnen zijn. I want to have it all. Daarom werkte ik voor deze collectie samen met PrimaDonna, omdat ik weet waar het merk voor staat: vrouwen hun inner beauty onthullen met mooie ontwerpen die grotere borsten de beste steun geven.”

Myla Dalbesio, topmodel mét curves

Myla Dalbesio heeft rondingen en een maat 40-42, wat lang uitzonderlijk is geweest in de modellenwereld, en praat openlijk over hoe ze daar soms mee worstelt. Haar echtheid en prachtige vrouwelijke lichaam waren juist een match made in heaven voor PrimaDonna.  

Zelf omschrijft ze zichzelf als ‘te rond om een gewoon model te zijn, maar te slank om als plus size model gezien te worden’. Ze is onder andere ook model voor de beroemde badmode campagne van Sports Illustrated. Als model met natuurlijke rondingen wil ze andere vrouwen inspireren om hun lichaam te omarmen en zich goed te voelen in hun vel. Een missie die ze deelt met PrimaDonna, het lingerie- en swimwear merk dat vrouwen met een grotere cupsize een goed gevoel wil geven met prachtige producten en de allerbeste fit.

Klik hier voor meer beelden.

Klik hier voor meer packshots.

Vanessa De Vuyst PR Manager, Van de Velde
Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)