PrimaDonna flatteert je curves met warme blauwtinten

Sexy winter blues

Hou je van donkere tinten, maar wil je weleens wat anders dan zwarte lingerie? Of zou je juist graag wat meer kleur brengen in je lingerielade? Dan vind je zeker iets moois in de najaarscollectie van PrimaDonna. Het lingeriemerk voor dames met échte rondingen lanceert deze herfst setjes in een waaier van blauwtinten, van bijna zwart tot warme aquatinten. Een kleurtje voor elke mood of stijl!    

  • Sexy en sophisticated in Bleu Noir: Even tijdloos en stijlvol als zwart maar iets zachter voor je winterhuidje. Bij Gracious krijgt de tint ook nog eens een feestelijke zilveren sparkle. Ideaal voor de feesten!
  • Verleidelijk in Skyfall: Warme blauwtinten die zowel bleke als donkere huidtypes flatteren. Het kleurenboeket van de Rosalina-setjes is simpelweg onweerstaanbaar.
  • Supertrendy in Colibri Blue: Deze modieuze aquatint kleurt dit najaar je dag en je look. Een originele tint voor de classy lingerie van Couture en héél mooi bij een iets blekere winterhuid.  
Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)