Lingerie voor Valentijn: deze setjes passen bij jouw liefdestype

Is de liefde voor jou een verleidingsspel of ben je één brok onversneden passie in de slaapkamer? Speciaal voor Valentijn zochten lingeriemerken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda de mooiste lingeriesetjes uit voor jouw liefdestype.

Geraffineerd sexy

Jouw liefdestype: mysterieus

Degene die jou wil verleiden haalt maar beter alles uit de kast: een (anonieme) liefdesbrief, een romantisch diner bij kaarslicht op een originele locatie, of een zwoele tango d’amore met privéorkest. Jij geeft je hart namelijk niet aan de eerste de beste. De liefde is voor jou een mysterieus spel van verleiding en je wil veroveren en veroverd worden. Je voelt je dan ook op je mooist in geraffineerde, all black lingerie.

Jouw ideale lingeriesetje: I Want You

Stylish en sexy is helemaal jouw ding. Een spel van tonen en verhullen, teasen zonder dat het cheap oogt. Zoals de setjes van I Want You met hun pittige bondagelook. Lingerie om hebberig van te worden … en een tikje opgewonden.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)