Zwart en luxe all the way!

Zwart en luxe all the way!

Onze tips voor de feesten

Lekker lang tafelen met je familie en vrienden, cadeautjes uitdelen en schitteren in je mooiste kleren. Wij kunnen niet wachten tot het zover is! Daarom geven we je nu al onze tips voor de feesten én delen we de hele maand november cadeautjes uit. Want geschenkjes geven is minstens even leuk als ze krijgen …


De ultieme feestlingerie

Als je één keer voluit voor luxe mag gaan, is het wel tijdens de feesten. Een jurk in een fijn stofje, mooie juwelen en natuurlijk: een super-de-luxe lingeriesetje. Baboushka is de PrimaDonna-feestlingerie bij uitstek: chique kant, kokette kleurtjes, Swarovski’s, … De setjes halen alles uit de kast om je curves een luxueuze look te geven. Geknipt voor het feestseizoen en voor alle dagen daarna.


Voor jou, van PrimaDonna

Omdat we een zwak hebben voor gezelligheid en houden van luxueuze geschenken, doen we je in november een limited edition geurkaars cadeau bij aankoop van een Baboushka-setje. Rep je tussen 5 en 30 november naar de PrimaDonna-winkel in je buurt en verwen jezelf met een luxesetje én dit exclusieve geschenkje. Voor jou, van PrimaDonna.

Story image


Nog meer tips voor je partyoutfit …

Op zoek naar het perfecte lingeriesetje voor bij je partyoutfit? Ga voor zwart en luxe all the way met de kantlook van Delight, of de setjes van French Kiss met hun sexy retrodesigns. De ultieme mix van luxe, fashion en de allerbeste steun voor je borsten.


… of voor onder kerstboom!

Niets waar je blijer van wordt dan van mooie lingerie onder de kerstboom. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schattig Love-setje met geborduurde kusjes, of een van de chique Soie Belle-accessoires met kant en zachte zijde? Luxe op z’n mooist!

 


Wij staan altijd voor je klaar

Geen tijd om in één van onze winkels langs te gaan? Kijk dan eens op www.primadonna.com. Je vindt er de volledige PrimaDonna collectie binnen klikbereik. Levering binnen 2 werkdagen en gratis verzending en retour.


Klik hier voor meer brochurebeelden.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)