PrimaDonna Twist: Winter collectie 2016

Pittige lingeriesnitten, warme kleuren en een elegante look
Supervrouwelijke en trendy wintercollectie van PrimaDonna Twist brengt ode aan vrouwen met curves

Trendy, stylish en perfect pasvorm, zo moet lingerie zijn, vindt PrimaDonna. Het lingeriemerk maakt er al meer dan 150 jaar zijn specialiteit van, door comfortabele en modieuze snitten te ontwerpen voor grote borsten.

Primadonna Twist: veel sexiness, nog meer style

Van kokette fluwelen bolletjes en trendy streepjes tot pure flowerpower. PrimaDonna Twist vertaalde de nieuwste catwalktrends in een hippe collectie met een sexy vibe. Precies het vleugje heat dat je deze winter nodig had.

Luxueus, licht en supersexy

Ze voelen heerlijk zacht, geven kleuren een diepe glans en dit najaar zijn ze helemaal terug van weggeweest: de fluwelen stofjes. Smokkel ze je lingerielade binnen met deze sexy lingerie met fluwelen bolletjes en een transparante tulelook, die de toepasselijke naam Touch Me kreeg. Verrry hot in vurig Rood…

Charmante killerlook

Straffe lingerie voor sterke vrouwen, dat is Bang Bang. De strakke, sensuele lijnen zijn geïnspireerd op de bondagetrend, en de guitige bolletjes en het grappige revolvertje geven je een charmante killerlook.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)