Wel het zelfvertrouwen om te shinen in PrimaDonna-lingerie, geen ervaring als model

Wel het zelfvertrouwen om te shinen in PrimaDonna-lingerie, geen ervaring als model

PrimaDonna zet fans in de spotlights

Poseren in lingerie, je hoeft er geen professioneel model voor te zijn. PrimaDonna, het Belgische lingerielabel voor vrouwen met een grotere cupmaat, zet vijf PrimaDonna-lovers van diverse leeftijden en uit verschillende landen in de spotlights én voor de camera. Want niemand weet beter wat PrimaDonna-lingerie doet voor je lichaam en je zelfvertrouwen dan de vrouwen die onze lingerie dragen.

 

“Sinds jaar en dag ontvangen we dankbare reacties en verhalen van vrouwen”, zegt Céline Soto Perez, Head of Marketing bij Lingeriegroep Van de Velde. “Sommigen ontdekken PrimaDonna voor het eerst, anderen dragen onze lingerie al jaren. Vaak zijn het pakkende getuigenissen, vol emoties van dankbaarheid, opluchting, trots, …. Herkenbaar, hartverwarmend en veel te mooi om niet te delen met anderen. Zo rijpte het idee om PrimaDonna-lovers in te zetten ​ als gezicht van ons merk en hen de nieuwe collectie te laten presenteren. Niemand kan het effect van PrimaDonna-lingerie immers beter verwoorden dan onze fans zelf.

 

Lingerie als life-changer: nooit meer kiezen tussen fashion of een perfecte fit

Voor een vrouw met een grotere cupmaat is het moment waarop ze PrimaDonna-lingerie ontdekt heel vaak een life-changer. Lingerie shoppen wordt een plezier, een me-time verwenmoment.

En het gaat dieper dan dat: mooie, fashionable en comfortabele lingerie dragen, in hun eigen maat én met de beste ondersteuning voor hun vollere boezem, heeft een positieve impact op hun zelfvertrouwen en de manier waarop ze naar zichzelf kijken, laten fans ons geregeld weten.

Elke PrimaDonna-bh wordt trouwens uitgebreid getest voor die in productie gaat. Daarvoor hebben we een testpanel van meer dan zestig vrouwen, heel vaak PrimaDonna-collega’s, die het draagcomfort en de pasvorm evalueren. Op basis van hun feedback worden die aangepast tot elke bh perfect zit, in elke cupmaat.

Céline Soto Perez, Head of Marketing: “Fashionable en sexy aan de buitenkant, met een comfortabele fit en stevige steun binnenin. Met onze lingerie doen we vrouwen met een grotere cupmaat stralen. En dat doen we nu ook door onze fans, de vrouwen voor wie we onze collecties maken, letterlijk in de spotlights te zetten: they Shine in PrimaDonna.”

Vrouwen met een vollere boezem, die nooit eerder als model voor de camera stonden maar die elke dag stralen in hun PrimaDonna-lingerie. Vol zelfvertrouwen poseren ze voor de lens en presenteren ze de PrimaDonna zomercollectie in een reeks persoonlijke, emotionele portretten. Eerlijk, zelfverzekerd en volstrekt uniek. ​

Persoonlijke portretten raken een gevoelige snaar

Evelyn Verstraeten, Communications Manager: “Rond de verhalen en ervaringen van onze fans ontstond de voorbije jaren een community die al snel uitgroeide tot het kloppende hart van PrimaDonna. De authentieke getuigenissen raakten een gevoelige snaar bij vrouwen met een grotere cupmaat: eindelijk hoorden ze verhalen waarin ze zichzelf herkenden en zagen ze vrouwen met wie ze zich konden identificeren.”

Velen zullen zich dan ook herkennen in de persoonlijke en emotionele portretten die we nu brengen. Het zelfvertrouwen waarmee onze PrimaDonna-lovers poseren en hun verhaal vertellen kwam immers niet altijd vanzelf. Het vinden van PrimaDonna-lingerie speelde daarin vaak een grote rol, zoals we horen in de intieme video- en audiotestimonials:

“PrimaDonna heeft er vooral voor gezorgd dat ik op een mooiere manier naar mezelf kan kijken.” Phyllis

 

“Elke vrouw verdient PrimaDonna. Omdat elke vrouw ook verdient om zich vrouwelijk en sexy te voelen. De lingerie van PrimaDonna zorgt er juist voor dat je letterlijk kan omarmen wie je bent.” Vivian

 

"Ik realiseerde me dat, als je iets draagt dat echt bij je past – bij je lichaam en je borsten – dat je je dan automatisch beter voelt. En dat je je heel vrouwelijk kunt voelen, dat je je sexy kunt voelen, dat je al die dingen kunt voelen." Serine

“PrimaDonna heeft me geholpen om mijn cupmaat niet langer te zien als een probleem. Vroeger had ik veel moeite om lingerie te vinden die goed zat, en die ook mooi was. Nu lig ik daar niet meer van wakker. Ik weet waar mijn go-to is.” Gabriella

“Ik was lange tijd meer een jongensachtig type. In PrimaDonna voel ik me echt een vrouw. Ik voel me zelfverzekerder en gewoon meer mij.” Ulrike

 

Daad van (zelf)liefde

Voor onze modellen zelf – Gabriella, Phyllis, Vivian, Ulrike en Serine – was de deelname aan onze fotoshoot dan ook een daad van zelfliefde waarmee ze tegelijk andere vrouwen willen inspireren het PrimaDonna-effect te ervaren en de stap te zetten naar een lingerieboetiek. “Ik vond dat ik het mijn jongere zelf én andere vrouwen verschuldigd was het zelfvertrouwen te hebben om in lingerie te poseren voor een camera”, zegt Gabriella.

Of zoals PrimaDonna-fan Ulrike het verwoordt: “PrimaDonna lingerie gaf me meer zelfvertrouwen, zorgde ervoor dat ik me meer vrouw en meer mezelf kon voelen. Door mee te werken aan deze campagne wilde ik iets teruggeven, door andere vrouwen te inspireren en te tonen dat ze mooi zijn. Elke vrouw met een vollere boezem zou zich comfortabel moeten kunnen voelen in mooie lingerie. PrimaDonna betekent voor mij: ik verdien het om mezelf graag te zien."

 

 

Over PrimaDonna

Al meer dan 150 jaar laat PrimaDonna vrouwen met een vollere boezem zelfverzekerd en trots shinen, in lingerie met een perfecte pasvorm en een modieuze look. Elk seizoen vertalen we de trends naar designs die boezems van B- tot en met M-cup het ultieme comfort en de allerbeste ondersteuning bieden. Sexy lingerie of een setje dat zit als gegoten, een trendy snit of een beha die je boezem stevig ondersteunt: dankzij PrimaDonna lingerie hoeft geen enkele vrouw met een vollere boezem nog te kiezen tussen stijl of comfort. She can have it all. In haar cupmaat. 

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met coole prints, T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan te voelen dat je straalt in de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De swimwear trends van het moment vertaald naar  bikini’s, badpakken en accessoires die elk silhouet flatteren én elke grotere cupmaat comfortabele steun bieden. Confidence on the beach gegarandeerd.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)