Vrouwen achter lingeriemerk PrimaDonna voor de lens van Charlotte Abramow

Vrouwen achter lingeriemerk PrimaDonna voor de lens van Charlotte Abramow

Honderd jaar vakmanschap, het is een mijlpaal die lingeriegroep Van de Velde niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. De lingeriegroep plaatst daarom voor één keer de vrouwen die normaal gezien achter de schermen werken in de schijnwerpers. Of liever: voor de lens. Belgisch kunstfotografe Charlotte Abramow – bekend van de videoclips die ze regisseerde voor zangeres Angèle – bracht hen in beeld. Puur, eerlijk en in al hun schoonheid.

PrimaDonna-vrouwen in the picture

Mooie, stijlvolle lingerie creëren, met de ultieme pasvorm voor vrouwen met een vollere boezem. PrimaDonna maakt er haar missie van, met als doel: elke vrouw trots laten stralen. Mooie lingerie die perfect past, boost je zelfvertrouwen en geeft je een goed gevoel over jezelf. Die missie realiseren, vraagt teamwork. Van de designers tot de stiksters in het atelier, van de CEO tot en met de vele trouwe retailpartners van PrimaDonna: als één vrouw staan ze achter ‘hun’ merk, elk vanuit hun eigen rol. Om de vele vrouwen die elke dag met hart en ziel voor PrimaDonna werken een gezicht te geven, nodigde lingeriegroep Van De Velde hen uit om zelf plaats te nemen voor de lens. Op deze oproep kwamen veel enthousiaste reacties: een bewijs van de passie en het engagement van de vele vrouwen achter het merk.

Story image

Trots op hun merk

Marleen Vaesen, CEO van lingeriegroep Van de Velde en zelf een van de modellen van deze unieke fotoshoot:

“Onze stiksters, leveranciers, retailpartners, … ze dragen allemaal bij tot het succes van PrimaDonna. Al deze vrouwen zijn ook overduidelijk trots op hun merk, want ze wilden heel graag zelf voor de camera verschijnen als ambassadeurs. Dankzij PrimaDonna voelen ze zich goed in hun vel en daardoor staan ze ook professioneel sterk. Het is fantastisch dat ze zich op deze manier wilden en durfden te tonen aan andere vrouwen.”

Of zoals Kathleen Baeten - stikster in het PrimaDonna-atelier - het verwoordt:

“PrimaDonna geeft me een goed gevoel. Het is mijn werk en mijn leven, de plek waar ik me goed voel en waar ik openbloei.”

Pure portretten van Charlotte Abramow

Voor deze bijzondere fotoshoot schakelde PrimaDonna fotografe Charlotte Abramow in, de vrouw achter de bekende videoclips van popzangeres Angèle. Charlotte staat erom bekend mensen te portretteren met veel aandacht en respect voor hun persoonlijkheid. Voor PrimaDonna maakte ze een reeks eerlijke, pure portretten en toont ze tegelijk hoe de lingerie van PrimaDonna vrouwen doet stralen van trots en zelfvertrouwen.

"Ik was van bij het begin heel gecharmeerd door het initiatief van PrimaDonna: de vrouwen in de spotlight zetten die de lingerie maken en die elke dag achter de schermen van het merk werken. Lingerie wordt vaak gezien als louter een middel om begeerte op te wekken en getoond op altijd dezelfde, bijna gestandaardiseerde jonge en dunne lichamen. Alsof lingerie alleen maar bedoeld is om sexy te zijn. Wat ik zo geweldig vind aan PrimaDonna en aan dit project is dat er juist veel meer dan alleen dit aspect wordt belicht. Het gaat om de vrouwen zelf en wat ze elke dag doen. Meer dus dan enkel de lingerie te fotograferen, heb ik ook de vrouwen zelf gefotografeerd: de vrouwen die deze lingerie bedenken en maken, en die zich comfortabel en gesteund voelen als ze deze dragen. Ik heb vrouwen van verschillende leeftijden gefotografeerd, met normale en unieke lichaamsvormen en met een grotere boezem. Ik heb niets bewerkt aan de huid en de lichamen op de foto's. Ze voelden zich comfortabel en hadden vertrouwen in zichzelf en in hun merk, dat vond ik heel bewonderenswaardig. Het was prachtig om de kracht en verbondenheid van deze vrouwen vast te leggen, en om hun vriendschap te mogen voelen. Ze hebben deze ervaring samen beleefd, elkaar gesteund en laten zien dat ze trots en zelfverzekerd zijn. In deze shoot is geen negativiteit te ontdekken. Iedere vrouw is voor mij komen staan en keek recht in mijn camera." Charlotte Abramow

Schoonheid accentueren met mooie lingerie 

Carole Lambert, Brand Design Manager van PrimaDonna en model voor één dag:

“Ik wou heel graag met Charlotte Abramow werken. Ze portretteert mensen op een heel mooie, unieke manier. Met deze fotoshoot geven we mensen dan ook een belangrijke boodschap mee. Namelijk dat schoonheid en zelfvertrouwen niets te maken hebben met stereotypes, maar wel met je passie en je levensverhaal. Elk lichaam heeft iets te vertellen en heeft een unieke schoonheid.”

Greet De Wilde, teamleader IC en deelneemster aan de fotoshoot:

“Als jong meisje had ik complexen over mijn grote borsten. Destijds had je weinig opties qua lingerie en PrimaDonna was echt een openbaring. Ik ben nu 49 en voel me supergoed in mijn lichaam. Als je dan een bh kan dragen die supercomfortabel zit, mooi en vrouwelijk is, dan klópt dat gewoon.”

Ode aan alle vrouwen

Het resultaat van de fotoshoot wordt onthuld tijdens een vernissage op 24 september. Een ode aan vrouwen en aan de mooie lingerie die hen nog sterker en zelfverzekerder maakt. Brigitte Moes, accountmanager regio Noordoost-Nederland:

Hoe onzeker we soms ook zijn als vrouw, we zijn prachtig en uniek. Door onszelf mooie lingerie te gunnen, krijgen we net dat beetje meer zelfvertrouwen en kunnen we dat ook uitdragen naar de wereld.”

ontdek hier het beeldmateriaal van deze campagne:

portretten

tweeluik

objecten

video's

 

 

Spice PR PR Agency NL, SPICE PR

 

Story image

 

 

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)