Valentine of galentine? Dit is onze ultieme lingerietip

Valentine of galentine? Dit is onze ultieme lingerietip

Of je Valentijn nu viert met je significant other of met je BFFS, een sexy lingeriesetje mag niet ontbreken op het feest van de liefde. Dit zijn onze tips voor een verleidelijke Valentijnslook.

Valentine of Galentine?

Valentijn is al lang niet meer exclusief voorbehouden voor koppels. Steeds meer mensen vieren Galentine, een fancy term voor Valentijn vieren met de gals of vriendinnen. Lekker uit eten of met z’n allen op stap gaan: wat je doet, maakt niet uit. Zolang je het maar doet in stijl.

PrimaDonna loves you

Vier je Valentijn als single, met je significant other of helemaal niet? Hoe je de Valentijnsgekte ook beleeft, PrimaDonna is er altijd om je de beste steun te geven. En met de lingeriesetjes van I Do voegen we er voor de gelegenheid nog wat extra sexiness aan toe. Want PrimaDonna loves you …

Story image

Kies je favoriete I Do-stijl

Met haar oversizede ninetieskant en zachte pastels was I Do vorig jaar een hit bij zomerbruidjes, onlangs kreeg de serie een sensuele femme fatale-look in tijdloos zwart. De gedroomde look voor Valentijn!

Onze favoriet: de longline bh met bralettelook. Combineer de luchtigheid van een kanten bralette met de stevige steun van een longline bh. Sexy, stylish en supercomfortabel.


Story image

Klik hier voor packshots.

Vanessa De Vuyst Van de Velde
Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)