Trots in PrimaDonna lingerie.

Trots in PrimaDonna lingerie.

Drie vrouwen getuigen voor de camera over het effect van comfortabele en modieuze lingerie!

PrimaDonna nodigde dit najaar drie vrouwen uit voor een video testimonial en liet hen kennismaken met de nieuwe PrimaDonna Herfst/Winter collectie. Voor de camera delen de vrouwen hun persoonlijke verhaal en vertellen ze eerlijk en oprecht hoe mooie, maar vooral perfect passende lingerie hun zelfvertrouwen heeft beïnvloed en hen trots maakt op hun vrouwelijke rondingen.  

Sanne Vogel (NL) is actrice, regisseur en schrijfster en draagt al heel lang PrimaDonna. Ze had al vrij jong grote borsten maar ook een smalle rug en vond in het brede matenbereik van PrimaDonna haar ideale pasvorm. “Ik voel me er gewoon heel zeker in”, zei ze stralend.    

Na de zwangerschap van de tweeling moest ik opnieuw van mijn lichaam gaan houden. Ik was trots op wat mijn lijf had gedaan, twee gezonde mensjes tegelijk gemaakt en gedragen, maar ik moest ook wennen dat mijn lichaam logischerwijs veranderd was. Mijn behamaat was ook veranderd, ik had steeds de verkeerde maat te pakken waardoor beha’s niet lekker zaten. Door me te laten opmeten begreep ik dat niet mijn omtrek groter was geworden, maar juist mijn cup. Toen ik eenmaal in de juiste maat de prachtige lingerie van PrimaDonna droeg, voelde ik me een stuk zekerder in mijn ‘nieuwe’ lichaam.’ - Sanne Vogel
Als je niet zo blij bent met je lichaam ga je vaak niet meteen voor jezelf mooie lingerie kopen. Maar dat verandert eens je de kracht van goeie lingerie ontdekt. Het is een beetje een wisselwerking. Als je iets koopt dat heel mooi past en er heel mooi uitziet, dan zie je er ook zelf meteen mooier en zelfverzekerder uit. Ja, ‘t werkt allemaal met elkaar. – Sanne Vogel

Eerlijk en oprecht vertelt iedere vrouw over zowel de positieve als de meer uitdagende aspecten van het hebben van grote borsten en hoe het vinden van de juiste lingerie hun leven en de manier waarop ze naar hun borsten kijken heeft veranderd.   

Tunrayo Adeolu (BE) werkt in de kunst- en veilingsector en twijfelde geen seconde toen we het haar vroegen. In lingerie voor de lens van PrimaDonna? Count me in! Omwille van de nieuwe PrimaDonna Herfst/Winter collectie waar ze heel nieuwsgierig naar was, maar vooral ook omdat ze graag wou getuigen hoe ze zélf als jonge vrouw ontdekte wat modieuze, goed passende lingerie voor haar kon doen.  

Ik had heel grote borsten in het middelbaar. Dat was best wel wennen en zien van: OK, welke beha moet ik dragen? Ik heb te lang met echt ongemakkelijke beha’s rondgelopen, waar ik mezelf niet zeker in voelde. Door PrimaDonna beha's te dragen, is dat iets waar ik niet meer over moet nadenken. Mega content was ik toen ik het merk ontdekte. – Tunrayo Adeolu

En daar stond ze dus. Open en ontwapenend voor de camera in de nieuwe Madison Bronze en de First Night Merlot. A perfect Match! 

Wat ik nu aan heb zit zo goed, en voelt heel comfortabel. Dat het ook nog een mooi setje is dat bij elkaar past, doet je met veel meer bewondering naar je lichaam kijken. Dus ja, dat geeft me een veel zelfverzekerder gevoel. – Tunrayo Adeolu

Paula Lambert (DE) is seks- en relatie-expert en sinds kort ook PrimaDonna ambassadeur in Duitsland. Ze weet als geen ander hoe ingewikkeld het is om als vrouw met een grote cupmaat de juiste ondersteuning te vinden. Ook voor haar verliep die zoektocht moeizaam en net dat wil ze andere vrouwen besparen.    

Ik heb altijd geworsteld met bh's die te strak zaten, waar alles er achteraan uitkwam of waar de beugel uitstak. Er was gewoon geen steun. Maar nu voelt het  alsof iemand achter me loopt en me draagt. Elke vrouw met grote borsten weet hoe waanzinnig zwaar borsten kunnen zijn. - Paula Lambert
Voor het eerst in mijn leven heb ik een beha waarin ik me zelfverzekerd voel, die me goed ondersteunt en die er geweldig uitziet. Ik heb al mijn andere bh's al weggegooid omdat ik weet dat ik ze nooit meer zal dragen. - Paula Lambert

 #WeArePrimaDonna 

Op ons #WeArePrimaDonna platform zetten we vrouwen in de schijnwerpers die zich dankzij het effect van modieuze en perfect passende lingerie zelfverzekerd voelen en trots zijn op hun vrouwelijke vormen. Door open en eerlijk te getuigen in PrimaDonna-lingerie willen zij een bron van inspiratie zijn voor andere vrouwen.  

Meer beelden van deze shoot:

Spice PR PR Agency NL, SPICE PR

 

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)