Trendy lingerietips voor je trouwdag … en alle happy days daarna!

Jezelf altijd al eens willen verwennen met een sexy lingeriesetje? Een officiële reden heb je daar volgens ons niet voor nodig, maar voor vele vrouwen blijft hun huwelijksdag dé gelegenheid om een bezoek te brengen aan een gespecialiseerde lingeriewinkel. Bij die perfecte wedding dress hoort dan ook de perfecte lingerie. Al kan je hetzelfde natuurlijk zeggen over je huwelijksnacht, en de wittebroodsweken, én alle happy days daarna. Met deze trendy lingerietips geniet je van elke dag in stijl.

Elegantie en romantiek

Je houdt van romantiek en elegantie is je middle name? Dan zit je altijd goed met de witte of poederroze setjes van Sunrise. Vrouwelijk glanzende broderie, fijne bolletjes en snitten die je curves alle sexiness geven die ze – elke dag, maar zeker op je huwelijksdag – verdienen. Droom je van een sierlijk silhouet onder die prachtige trouwjurk? Probeer dan zeker eens de body met onweerstaanbare speelse look.  

Wittebroodsweken in style

Heb je een iets grotere cupmaat, en wil je je tijdens je honeymoon vooral ook perfect ondersteund voelen (naast supersexy natuurlijk)? Oriental Night biedt je he beste van twee werelden. Pure sophistication: het stofje met de zijdelook, de fijne strass en de luxueuze kasjmierprint met de rijke kleurschakeringen. En dat met de perfecte pasvorm van PrimaDonna. Precies wat je nodig had om die heerlijke wittebroodsweken in style te beleven.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)