Trendy lingerietips voor je trouwdag … en alle happy days daarna!

Vrijdag 2 maart 2018 — Jezelf altijd al eens willen verwennen met een sexy lingeriesetje? Een officiële reden heb je daar volgens ons niet voor nodig, maar voor vele vrouwen blijft hun huwelijksdag dé gelegenheid om een bezoek te brengen aan een gespecialiseerde lingeriewinkel. Bij die perfecte wedding dress hoort dan ook de perfecte lingerie. Al kan je hetzelfde natuurlijk zeggen over je huwelijksnacht, en de wittebroodsweken, én alle happy days daarna. Met deze trendy lingerietips geniet je van elke dag in stijl.

Elegantie en romantiek

Je houdt van romantiek en elegantie is je middle name? Dan zit je altijd goed met de witte of poederroze setjes van Sunrise. Vrouwelijk glanzende broderie, fijne bolletjes en snitten die je curves alle sexiness geven die ze – elke dag, maar zeker op je huwelijksdag – verdienen. Droom je van een sierlijk silhouet onder die prachtige trouwjurk? Probeer dan zeker eens de body met onweerstaanbare speelse look.  

Wittebroodsweken in style

Heb je een iets grotere cupmaat, en wil je je tijdens je honeymoon vooral ook perfect ondersteund voelen (naast supersexy natuurlijk)? Oriental Night biedt je he beste van twee werelden. Pure sophistication: het stofje met de zijdelook, de fijne strass en de luxueuze kasjmierprint met de rijke kleurschakeringen. En dat met de perfecte pasvorm van PrimaDonna. Precies wat je nodig had om die heerlijke wittebroodsweken in style te beleven.

PrimaDonna Sunrise
PrimaDonna Oriental Night
PrimaDonna Oriental Night
PrimaDonna Oriental Night