The Gift of Giving

The Gift of Giving

Een met zorg uitgekozen cadeau is een geschenk op zich. Na een turbulent jaar als dit besef je meer dan ooit hoe belangrijk je familie en loved ones zijn. En wil je diegene die je het nauwst aan het hart ligt, een geschenk geven dat er écht toe doet.

De unieke ervaring van een PrimaDonna-lingeriestyling

Een betekenisvol cadeau geven is een geschenk op zich. Het is The Gift of Giving. Omdat je haar hebt moet missen, omdat je haar wil laten stralen en omdat je het afgelopen jaar tot het besef kwam dat duurzaamheid, lokaal shoppen en kwaliteit mooie waarden zijn.

En wat is er beter dan een mooi lingeriesetje, zorgvuldig uitgekozen in haar favoriete lingeriespeciaalzaak. Of nog beter: de ervaring van een persoonlijke lingeriestyling, waarbij ze professioneel advies krijgt bij het uitkiezen van een PrimaDonna-setje dat haar doet blaken van zelfvertrouwen.

“Je kan een vrouw geen mooier cadeau geven dan een PrimaDonna-setje waarin ze zich geweldig voelt, trots haar curves omarmt en simpelweg straalt. De kracht van mooie, perfect passende lingerie wordt onderschat. We zien dat effect zo vaak in de paskamer als vrouwen met een grotere cupmaat voor het eerst ontdekken dat het bestaat: lingerie die je perfect ondersteunt, comfortabel aanvoelt én ook nog eens mooi is...”, Carole Lambert, Brand Design Manager bij Prima Donna.

Lokaal en duurzaam geschenk

Belgische producenten en winkeliers uit je buurt steunen door lokaal te shoppen, tijdens de coronacrisis werd het een nieuwe mindset. Met een PrimaDonna-setje of een lingeriestyling onder de kerstboom koop je lokaal en steun je de lingeriespeciaalzaak in je buurt. Zo’n mooi lingeriesetje is bovendien een duurzame investering: vrouwelijk, elegant, gemaakt van de meest kwalitatieve materialen en met een legendarische pasvorm voor vrouwen met een grotere boezem. Een cadeau waar elke vrouw met een grotere cupmaat telkens als ze hem aantrekt, opnieuw van kan genieten.

Story image

Luxueuze lingerie voor vrouwen met een grotere cupmaat

De najaarscollectie van PrimaDonna is een en al rijke texturen en warme kleuren: ideaal als eindejaarsgeschenk of voor onder je feestkledij. De setjes van PrimaDonna Palace Garden zijn gemaakt van fijne voile, versierd met een diepgroene dierenprint en chique okeraccenten. Stijlvolle broderie loopt elegant van de cups tot in de straps. De setjes van PrimaDonna Orlando combineren dan weer een tijdloze look – in feestelijk donkerblauw - met de ultieme PrimaDonna Deauville-fit voor een vollere borst. Prachtige lingerie die heerlijk zit en waar je nog héél lang van kan genieten. Een aanwinst voor je feestgarderobe en voor je lingerielade!

Ontdek de feestcollectie van PrimaDonna hier.

Click hier voor een boetiek in je buurt. (België)

Click hier voor een boetiek in je buurt. (Nederland)

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)