Style je swimwear als een pro met PrimaDonna

Style je swimwear als een pro met PrimaDonna

Welk badpak flatteert jouw lichaam als de beste? En hoe match je jouw favoriete bikinitopje met het perfecte slipje? Met deze tips van PrimaDonna – dé lingerie- en swimwearspecialist voor vrouwen met een cupmaatje meer - style je voortaan je swimwear als een pro.

1. Sensueel decolleté

De zomer is hét moment om uit te pakken met een sensueel decolleté, bijvoorbeeld met een balconnet-topje in een fel kleurtje. Je toont graag wat cleavage én draagt graag swimwear die je borsten extra veel steun geeft? Dan is een triangelbikinitopje of -badpak perfect voor jou.

Combineer met: hotpants voor een trendy retrolook.

Stijltip: De girly kleurtjes van Love Generation zijn superflatterend voor je volle decolleté.

 


2. Sierlijke benen en heupen

Je sierlijke benen en heupen benadrukken, doe je met een bikinislipje dat wat hoger is uitgesneden. Speel je het liefst op veilig, ga dan voor een klassiek rioslipje. Hou je van een pittige beachlook, combineer je bikinitopje dan met een vrouwelijk heupslipje met lintjes.

Combineer met: een trendy tankini die je buikje comfortabel bedekt of een balconnet-topje voor een sexy beachlook.

Stijltip: Vegas is hippie chic met een hoog fashiongehalte én een fantastische pasvorm voor een cupmaatje meer.

 

3. Zomers zandloperfiguur

Zet je zandloperfiguur in de verf met opvallende kleurtjes of ga voor streepjes die je vrouwelijke shape accentueren. Tip: een tailleslipje staat jou beeldig, want het benadrukt je elegante taille.

Combineer met: een balconnet- of triangeltopje voor een stijlvol retrosilhouet.

Stijltip: De laid-back denimlook van California flatteert je natuurlijke vormen met streepjes op de juiste plaatsen: aan je decolleté, in je taille of aan je billen. Sexy en stoer!  

 

 

Vanessa De Vuyst Van de Velde
Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)