PrimaDonna's wintercollectie 2017: pure vormen, subtiele schoonheid

Dinsdag 1 augustus 2017 — Omdat verleiding een spel is van tonen en verhullen. En omdat natuurlijke schoonheid het beste tot haar recht komt in haar puurste vorm. Daarom gingen de PrimaDonnadesigners dit najaar voor een subtiele, op en top vrouwelijke vormgeving. Een plezier om te dragen… en om naar te kijken.

 

Sprankelend fris: Ray of Light

Tijdloze klasse? Jawel, maar met dat schattige allovermotiefje en die subtiele kleurtjes kan Ray of Light dit seizoen ook zo mee de catwalk op. Setjes in flatterend zachtgrijs geven je huid een aantrekkelijke, diepe teint, en fijne geborduurde bloemetjes creëren een luchtige look die zelfs al een beetje aan de lente doet denken. Sprankelend fris en heerlijk romantisch, net als jij!

 

Ingetogen klasse: Mystic Fields

Lingerie die comfortabel zit, je borsten de perfecte lifting geeft en jouw natural beauty in de verf zet? Yep, deze setjes met hun elegante broderie-op-bolletjestule hebben het allemaal. Hét excuus om ze gewoon elke dag te dragen...

 

Luxegevoel in diepwarme tinten: Golden Dreams

Elke vrouw verdient volgens ons minstens één lingeriesetje zoals dit. Sensueel, luxueus en op en top vrouwelijk. Kers op de taart: die fijne gouddraad die je vrouwelijke vormen zo mooi laat uitkomen. Een gouden tip voor de feesten!

 

Delicate schoonheid: Neroli

Tweekleurige kant – chic diepblauw met bronskleurige bloemen - geïnspireerd op traditionele Chinese tekeningen… Een vrouwelijke en fragiele look die jouw grotere borsten de allerbeste steun geeft.

 

Bestseller in verrassende kleurtjes: Delight

De fans kennen haar nog van vorige seizoen, deze lingerie met de verrukkelijke kantlook. Deze winter ontpopt de bestseller zich tot een echte trendsetter met een verrassende combi van warme groen- en oranjetinten.

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Ray of Light - Gris Gris
Ray of Light - Bleu Bijou
Mystic Fields - Fume
Mystic Fields - Rosewood
Golden Dreams - Wenge
Golden Dreams - Wenge
Delight - Empire Green
Delight - Empire Green
Delight - Red
Delight - Red
Neroli - Sapphire
Neroli - Sapphire