PrimaDonna's wintercollectie 2017: pure vormen, subtiele schoonheid

Omdat verleiding een spel is van tonen en verhullen. En omdat natuurlijke schoonheid het beste tot haar recht komt in haar puurste vorm. Daarom gingen de PrimaDonnadesigners dit najaar voor een subtiele, op en top vrouwelijke vormgeving. Een plezier om te dragen… en om naar te kijken.

 

Sprankelend fris: Ray of Light

Tijdloze klasse? Jawel, maar met dat schattige allovermotiefje en die subtiele kleurtjes kan Ray of Light dit seizoen ook zo mee de catwalk op. Setjes in flatterend zachtgrijs geven je huid een aantrekkelijke, diepe teint, en fijne geborduurde bloemetjes creëren een luchtige look die zelfs al een beetje aan de lente doet denken. Sprankelend fris en heerlijk romantisch, net als jij!

 

Ingetogen klasse: Mystic Fields

Lingerie die comfortabel zit, je borsten de perfecte lifting geeft en jouw natural beauty in de verf zet? Yep, deze setjes met hun elegante broderie-op-bolletjestule hebben het allemaal. Hét excuus om ze gewoon elke dag te dragen...

 

Luxegevoel in diepwarme tinten: Golden Dreams

Elke vrouw verdient volgens ons minstens één lingeriesetje zoals dit. Sensueel, luxueus en op en top vrouwelijk. Kers op de taart: die fijne gouddraad die je vrouwelijke vormen zo mooi laat uitkomen. Een gouden tip voor de feesten!

 

Delicate schoonheid: Neroli

Tweekleurige kant – chic diepblauw met bronskleurige bloemen - geïnspireerd op traditionele Chinese tekeningen… Een vrouwelijke en fragiele look die jouw grotere borsten de allerbeste steun geeft.

 

Bestseller in verrassende kleurtjes: Delight

De fans kennen haar nog van vorige seizoen, deze lingerie met de verrukkelijke kantlook. Deze winter ontpopt de bestseller zich tot een echte trendsetter met een verrassende combi van warme groen- en oranjetinten.

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)