PrimaDonna's sexy cadeautips: lingerie met een vleugje chic

Te vroeg om eindejaarsgeschenkjes in te pakken? Misschien wel, maar aan dat verlanglijstje kan je gerust nu al beginnen. We hebben alvast drie gouden tips die een plekje verdienen onder de kerstboom én in je lingerielade. 

 

Sprookje van Duizend-en-een-nacht

Je hoeft geen prinses te zijn om je er af en toe een te voelen. In een luxueus lingeriesetje uit de serie Golden Dreams, bijvoorbeeld. Transparante tule, chique broderie van bordeauxrood garen en ragfijne gouddraad… Je vrouwelijke vormen kwamen nog nooit zo mooi tot hun recht.

 

TIP: de kanten body met ingewerkte balconnet

Shaping, elegant en supersexy met transparante kant aan je taille en op je rug. De afzonderlijke bh-sluiting geeft je borsten extra steun. Perfect voor onder je feestkledij!

Sexy onder: een blouse of jurk met een bredere halsuitsnijding, of onder nauwer aansluitende feestkledij.

 

EXTRA: sexy bh met mousse

Luchtige mousse cups, versierd met luxueuze guirlandes van gouddraad: deze lingerie brengt je instant in feeststemming. 

Must have voor de feesten want: deze bh oogt niet alleen superluxueus, hij zit ook perfect. De mooie mousse cups geven je borsten de allerbeste steun.

 

Oosterse finesse

Het fragiele van traditionele Chinese tekeningen, vertaald naar delicate kanten lingerie. Flatterend diepblauw, met chic bronsgaren dat mysterieus oplicht. De setjes van Neroli zijn een droom om te dragen en prachtig om naar te kijken. Een en al vrouwelijkheid en oosterse finesse, en toch geven ze jouw curves de allerbeste steun.

 

TIP: balconnet met diepdecolleté-effect

Chic én sexy, want door de transparante tule bovenaan lijken de cups extra laag uitgesneden.

Draag hem onder een elegante blouse of jurk voor een feestelijke look.

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)