PrimaDonna’s passie voor puur natuur

In beeld gebracht door regisseuse Sophie Brafman

Wat een Belgisch lingeriemerk gemeen heeft met een Franse regisseuse? Een voorliefde voor vrouwelijke vormen… en een passie voor puur natuur. De lingerie van PrimaDonna inspireerde haar om een filmpje te maken over schoonheid, en wat dat voor haar betekent.

 

Het moment voor de pose

PrimaDonna, het Belgische lingeriemerk voor vrouwen met volle borsten, en de Franse regisseuse Sophie Brafman, sloegen de handen in elkaar om in beeld te brengen wat schoonheid voor hen betekent. Daarbij legden ze onder meer vast wat er voor de fotoreportage en achter de coulissen gebeurt, het moment voor de pose. Puur natuur en zonder dat de modellen – drie vrouwen van uiteenlopende leeftijden en met verschillende lichaamsvormen - zich bewust zijn van de camera. Zo tonen ze dat schoonheid en verleiding in elk van ons zit. Ongeacht je kledingmaat of leeftijd.

Het DNA van PrimaDonna

Die voorliefde voor puur natuur zit diep verankerd in het DNA van PrimaDonna. Van de frisse setjes van Happiness, over de pure kant van Divine, tot de legendarische Deauville-bh: stuk voor stuk bieden ze de beste steun voor grote borsten en tonen ze natuurlijke, vrouwelijke vormen op hun allermooist. Want mooie lingerie helpt je trots te zijn op je eigen lichaam en vol zelfvertrouwen door het leven gaan. En daar wil PrimaDonna vrouwen in blijven ondersteunen, elke dag. Met een lingeriecollectie die niet minder is dan een ode to curves.

Sofie Brafman aan het woord

“Ik werk veel samen met vrouwen: fotomodellen, stylistes, make-upartiesten en fotografes die ik kan observeren. De make-upartieste die haar make-upkwasten uitpakt, het model met de krulspelden dat lustig op haar laptop tikt, de fotografe die het licht bijstelt op de set... We zijn vertrokken van deze groepsfoto enkele minuten voor de shoot, wanneer de vrouwen stopten met poseren of acteren. Wanneer ze gewoon zichzelf zijn.

Tijdens een fotoshoot wordt er vaak een 'making-of' gefilmd die weergeeft wat er achter het poseren schuilgaat - voor velen het hoogtepunt van de dag. Hier geldt het tegenovergestelde: de shoot dient om te tonen wat je normaal niet te zien krijgt. De momenten vóór de pose, die misschien niet al te interessant lijken maar toch de draaischijf zijn van het hele gebeuren.

De keuze van de casting was essentieel. Het is niet makkelijk om een 68-jarige oma in een body te fotograferen, maar Eva's vreugde, charme en schoonheid maakten het heel natuurlijk. Clémentine, model en bezielster van vrouwen met rondingen, straalt als de zon, of de jongere Sarah die al spelend betrapt wordt in de Tuin van Eden! Ze lieten zich gaan en toonden hun ware ik aan de camera, zonder al te veel te poseren of te acteren.

Godard zei: “Fotografie is waarheid, en film is vierentwintig maal waarheid per seconde”. In de tijd van de slow motion zou je kunnen zeggen dat de film honderd maal waarheid is per seconde... We hebben zelf beslist om slechts enkele van deze beelden te behouden om de essentie te vatten.  

PrimaDonna respecteert het lichaam van de vrouw, viert de rondingen en behandelt elke vrouw op dezelfde manier. De esthetiek van het merk is natuurlijk, zacht en staat haaks op de seksistische clichés die sommige lingeriemerken gebruiken. Ik vond het vanzelfsprekend dat ik zou ingaan op hun verzoek voor deze film. Want we zitten op dezelfde golflengte van vrouwelijkheid en herwonnen vrijheid.”

Voor de volledige video klik hier.

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)