PrimaDonna's 3 gouden tips om je goede sportvoornemens waar te maken

Dinsdag 9 januari 2018 — Je hebt genoeg van het winterse cocoonen en bent klaar voor wat actie? PrimaDonna helpt je je goede voornemens waar te maken, met haar collectie sportbh’s in mooie kleurtjes én drie gouden tips voor nog meer sportplezier. Wedden dat je binnen de kortste keren niet meer zonder je wekelijkse sportsessie kan? Ready, set, go!

 

Geef jezelf iets om naar uit te kijken

Wat je met plezier doet, hou je zonder moeite vol. Zie je er af en toe tegenop om uit je luie zetel te komen? Spreek af met vriendinnen, trek een leuke sportoutfit aan en dat uurtje sporten klinkt eens zo aantrekkelijk. Nog een motivatieboost nodig? Beloon jezelf dan na het sporten met iets waar je echt van geniet. Trakteer jezelf op een drankje met je vriendinnen, neem een heerlijk warm bad, of nestel jezelf op de bank met een goed boek of je favoriete serie.

 

Sporten is me-time

Je bent absoluut geen competitiebeest en hebt geen enkele behoefte om jezelf op sportief vlak te bewijzen? Laat dat je niet tegenhouden om te genieten van een uurtje yoga, hardlopen of fietsen. Niet omdat je zonodig moet presteren, wel omdat het je sterker, leniger en fitter maakt. Plus: je hoofd komt er helemaal van tot rust, zelfs na een drukke werkdag. Klinkt als de ultieme me-time, als je het ons vraagt.

 

Ga voor een goede uitrusting

Wij beginnen nét iets gemotiveerder aan onze work-out als we een leuke outfit mogen aantrekken. Bovendien zijn goede sportschoenen en een comfortabele sportbh een must als je allerlei ongemakken wil voorkomen. Heb je een grotere cupmaat, dan is een sportbh die je borsten stevig ondersteunt des te belangrijker, onder andere om scheurtjes in je borstweefsel te voorkomen. De sportbh’s van PrimaDonna Sport hebben daarom niet alleen een flatterend design met mooie kleurtjes, maar geven je borsten ook de allerbeste steun tijdens het sporten. Extra pluspunt: het ademende stofje voert je transpiratie af, voorkomt zweetgeurtjes én voelt superzacht aan. Voor nog meer sportplezier!

 

Onze sportbh-tips

  • The Sweater, super-de-luxe sportbh’s in sweatergrijs met fluogele boordjes. Draag ze als stijlvolle sporttop of onder je PrimaDonna sportoutfit. Yoga, fitness, hardlopen,… deze sportbh geeft je borsten de allerbeste ondersteuning tijdens het sporten.
  • The Mesh, een reeks sportbh’s met een modieuze zwart-met-felblauwe meshlook en een uitstekende pasvorm. Met of zonder mousse, om te dragen als sexy sporttopje of als trendy sportbh, en altijd met allerbeste steun voor je cupmaatje meer.

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

The Workout - Cosmic Grey
The Workout - Cosmic Grey
The Sweater - Cosmic Grey
The Sweater - Cosmic Grey
The Mesh - Blue Crush
The Mesh - Blue Crush
The Sweater - Cosmic Grey
The Workout - Cosmic Grey
The Workout - Cosmic Grey