PrimaDonna vraagt fans om zoveel mogelijk complimenten uit te delen

Lief zijn voor je eigen lichaam en voor elkaar: PrimaDonna gaat er elke dag voor. Op 1 maart – World Compliment Day - steekt de lingerie-expert voor grote cupmaten nog een tandje bij. Die dag strooit het lingeriemerk extra kwistig met complimentjes. Het doel: zo veel mogelijk mensen motiveren om elkaar een complimentje te geven.

Klein gebaar, grote impact

‘Wat straal je vandaag.’ ‘Ik vind je lief.’ ‘Jij maakt m’n dag goed.’ Geen klein gebaar dat zo’n grote impact heeft als een compliment. Toch vergeten we veel te vaak om lief of zelfs gewoon aardig te zijn voor elkaar. Je hoeft de commentaren op social media maar te bekijken om te zien hoe kwetsend het er soms aan toegaat. De idee achter Complimentendag is dan ook om een krachtig tegengif te bieden voor die negatieve commentaren. Een initiatief waar PrimaDonna vol overtuiging mee de schouders onder zet.

Lief voor je curves… en voor elkaar

Al meer dan 150 jaar staat PrimaDonna voor mooie lingerie met een perfecte pasvorm voor een cupmaatje meer. Curvy vrouwen de sexy uitstraling en stevige steun bieden die ze verdienen, dat is de missie van de lingeriespecialist. Want sensuele lingerie die comfortabel zit, is de basis van een stralende en zelfverzekerde look. Ongeacht je lichaamstype, cup- of kledingmaat. Wees dus lief voor je curves, laat jezelf stralen en help ook anderen om zichzelf graag te zien. Die boodschap wil PrimaDonna op Compliment Day extra in de verf zetten.

Spreading the love, met de hulp van deze BV’s

Om zo veel mogelijk mensen te stimuleren om elkaar complimenten te geven, maakte PrimaDonna een video in samenwerking met drie BV’s en PrimaDonna-vrouwen. Ini Massez, Pascale Platel en Sabine Peeters hebben het daarin over het belang van complimenten geven en krijgen. De boodschap: wees lief voor jezelf én voor anderen, en spread the love door elkaar complimenten te geven in plaats van negatief te zijn.

Voor de Duitse en Franstalige fans werd er trouwens een gelijkaardige video gemaakt met Duitse en Franse influencers. Het filmpje is te bekijken via de PrimaDonna-website, Facebook en Instagram.

Een complimentje geven? Zo makkelijk is het!

Klaar om complimentjes uitdelen aan je zus, vriend(in), mama, collega, …? PrimaDonna maakt het je extra makkelijk. Op de Instagram-pagina vind je namelijk enkele lieve en grappige quotes die je naar hartenlust mag delen. Tag gerust iedereen die je een compliment wil geven en spread the love!

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)