PrimaDonna Twist Winter 2018: trendy designs met een aparte twist

PrimaDonna Twist Winter 2018: trendy designs met een aparte twist

Trendy lingerie die ook nog eens perfect zit, het is hét handelsmerk van PrimaDonna Twist. De najaarscollectie maakt die reputatie meer dan waar. Met originele designs – van sportieve kant tot een elegante leerlook – en natuurlijk een uitstekende pasvorm voor je cupmaatje meer.

Sporty meets sexy

Kant blijft hot en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Het neemt namelijk perfect de vorm aan van je lichaam, het is luchtig én het ziet er ontzettend sexy uit. PrimaDonna Twist geeft de trend dit najaar een sportieve twist met French Kiss. Kleurrijke kant in sensuele retrodesigns, mét hippe elastiekbandjes aan je schouders en je taille. De ultieme mix van fashion, verleiding en de beste steun voor je borsten.

Sexy camouflagelook

Over girlpower gesproken... Wat dacht je van de sensuele Muse setjes met camouflageprint?

Verfijnde kant en vrouwelijke tule in flatterende army-tinten, en een leerkleurig fringe-elementje voor een speelse twist. Een onweerstaanbare mix van stoer én supervrouwelijk!

Stijltip:

Draag het kanten topje met army-print zoals je wil: met één of beide schouders bloot, in combinatie met een stoere jeans of een elegante rok. Het uitwaaierende rokje onderaan valt trouwens nét over je billen. Comfortabel en flatterend!

With love, from PrimaDonna

PrimaDonna stak haar liefde voor curves nooit onder stoelen of banken. En met de Love setjes verklaart Twist expliciet de liefde aan vrouwelijke vormen. De ‘love’-quote en geborduurde kusjes op huidkleurige tule geven je bovendien een superluchtige en jonge look. With love, from PrimaDonna.

Leerlook en fiftiessnitten

Slipjes met een extra hoge taille, bh’s met een breed retrorugpand, … De setjes van Guilty Pleasure zijn duidelijk een ferme knipoog naar de fifties. Maar waar wij écht voor smelten, is het trendy stofje. Het lijkt leer, maar voelt superluchtig aan. Maar shhtt, dit blijft ons geheimpje.

Kleurtip:

  • Ga voor stoer en stijlvol in Charcoal, een diepzwarte tint.
  • Liever een zachte kleur voor je winterhuidje? De vergrijsde huidskleur Patine is trendy en kan je het hele jaar door dragen.

Duizend schitterende lichtjes

Een avondwandeling langs de Seine, met rondom je duizenden schitterende lichtjes…. Dat is precies waar de warmgouden kleuren van deze setjes naar verwijzen. Parisian Night is flatterende lingerie met een hoge dosis romantiek. En een elegante tip voor de feesten!

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)