PrimaDonna Twist winter 2017: trendy, stoer en altijd sexy

Donderdag 3 augustus 2017 — Lingerie met een ferme dosis attitude en veel stijlgevoel, zo kan je de nieuwe PrimaDonna Twist wintercollectie nog het beste omschrijven. Bloemenprints met een wauweffect, kant met een stoere army look of setjes met een see-througheffect en extra veel cleavage. Jouw lichaam, jouw stijl!

 

Trendy bloemenprint in zwart-wit: Flower Shadow

Iedereen die de mode ook maar een beetje volgt, heeft het gezien: bloemenprints zijn hot dit najaar. PrimaDonna Twist brengt haar eigen interpretatie van de trend met een reeks hippe setjes met een stevige scheut Chanel-chic. Vrouwelijk, speels en supertrendy!

 

Speelse army look: Tough Girl

Kanten lingerie iets voor brave meisjes? We dachten het niet. Kijk maar naar deze setjes met hun stoere mesh, hippe kleuren en - oh ja - véél kant. Kortom, lingerie voor tough girls met stijl.

 

Sexy trompe-l’oeil: Twisted

Grafische look, gladde feel, en een sexy trompe-l’oeileffect. Yep, Twisted heeft het allemaal, en dat in twee onweerstaanbare kleurtjes. Het meshstofje creëert een vrouwelijk decolleté en toch zijn je borsten comfortabel bedekt. Hebben!

 

Stylish en superglad: Must Have

Lingerie die je onder alles kan dragen maar er allesbehalve saai uitziet? Deze must have - what's in a name - is precies wat je zoekt. Coole print in flatterende trendkleurtjes én volledig naadloos. Topper!

 

Fluweel met hoog rock-‘n-rollgehalte: All Night

Nog zo’n trend waar je dit najaar niet naast kan kijken: flock in diepe, warme kleuren. PrimaDonna Twist brengt het in een superfijne versie – zo fijn dat je het gewoon onder je kledij kan dragen – die ook nog eens een stoere washed look kreeg. Een trendsetter met een hoog rock-‘n-rollgehalte!

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Flower Shadow - Black
Tough Girl - Moss
Tough Girl - Moss
Tough Girl - Rising Sun
Twisted - Pacific
Twisted - Pacific
Twisted - Smoke
Must Have - Fjord
Must Have - Fjord
Must Have - Powder Rose
All Night - Black