PrimaDonna Twist winter 2017: trendy, stoer en altijd sexy

Lingerie met een ferme dosis attitude en veel stijlgevoel, zo kan je de nieuwe PrimaDonna Twist wintercollectie nog het beste omschrijven. Bloemenprints met een wauweffect, kant met een stoere army look of setjes met een see-througheffect en extra veel cleavage. Jouw lichaam, jouw stijl!

 

Trendy bloemenprint in zwart-wit: Flower Shadow

Iedereen die de mode ook maar een beetje volgt, heeft het gezien: bloemenprints zijn hot dit najaar. PrimaDonna Twist brengt haar eigen interpretatie van de trend met een reeks hippe setjes met een stevige scheut Chanel-chic. Vrouwelijk, speels en supertrendy!

 

Speelse army look: Tough Girl

Kanten lingerie iets voor brave meisjes? We dachten het niet. Kijk maar naar deze setjes met hun stoere mesh, hippe kleuren en - oh ja - véél kant. Kortom, lingerie voor tough girls met stijl.

 

Sexy trompe-l’oeil: Twisted

Grafische look, gladde feel, en een sexy trompe-l’oeileffect. Yep, Twisted heeft het allemaal, en dat in twee onweerstaanbare kleurtjes. Het meshstofje creëert een vrouwelijk decolleté en toch zijn je borsten comfortabel bedekt. Hebben!

 

Stylish en superglad: Must Have

Lingerie die je onder alles kan dragen maar er allesbehalve saai uitziet? Deze must have - what's in a name - is precies wat je zoekt. Coole print in flatterende trendkleurtjes én volledig naadloos. Topper!

 

Fluweel met hoog rock-‘n-rollgehalte: All Night

Nog zo’n trend waar je dit najaar niet naast kan kijken: flock in diepe, warme kleuren. PrimaDonna Twist brengt het in een superfijne versie – zo fijn dat je het gewoon onder je kledij kan dragen – die ook nog eens een stoere washed look kreeg. Een trendsetter met een hoog rock-‘n-rollgehalte!

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)