PrimaDonna Twist: veel persoonlijkheid, veel kleur

Vrijdag 6 april 2018 — Een perfect fit en veel gevoel voor fashion, PrimaDonna Twist weet ze als geen ander te combineren. Deze zomer brengt het lingeriemerk een collectie vol vrolijke kleurtjes en met een stevige dosis attitude.

Sporty en sexy - Show Time

De sportieve meshlook is een van de trends waar je deze zomer niet aan ontsnapt, ook in de lingerie. En dat is zéér goed nieuws, want meshstofjes zijn superluchtig en sexy en dus geknipt voor hippe en verleidelijke lingerie zoals Showtime. Een sensuele balconnet of liever een übertrendy longline bh in zwarte mesh? Kiezen is altijd een beetje verliezen, maar met deze setjes wordt het extra moeilijk.

Topper in een must have kleur - I Want You

Transparante stofjes, strakke lijnen en een stevige knipoog naar de bondagetrend, dat is het succesrecept van deze lingerietopper. Deze zomer krijgt de hotter-dan-hotserie I Want You bovendien een zwoel kleurtje: Lipstick Red. On-weer-staan-baar.

Zomers wit met speelse glans - Happiness

Je houdt van witte, gladde lingerie met een strak design? Bingo! Want de lingeriesetjes van Happiness, met hun superzachte stofje en vrolijke vintagelook, verschijnen in Wit met een glanzende ton-sur-tonprint. Sober maar verrry cute!

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal: https://pressroom.primadonna.eu/media/album/1727#

 

SHOW TIME BLACK
SHOW TIME BLACK
SHOW TIME WHITE
I WANT YOU LIPSTICK
I WANT YOU LIPSTICK
I WANT YOU VENUS
I WANT YOU VENUS
HAPPINESS WHITE
HAPPINESS PEACHY SKIN