PrimaDonna Twist: veel persoonlijkheid, veel kleur

Een perfect fit en veel gevoel voor fashion, PrimaDonna Twist weet ze als geen ander te combineren. Deze zomer brengt het lingeriemerk een collectie vol vrolijke kleurtjes en met een stevige dosis attitude.

Sporty en sexy - Show Time

De sportieve meshlook is een van de trends waar je deze zomer niet aan ontsnapt, ook in de lingerie. En dat is zéér goed nieuws, want meshstofjes zijn superluchtig en sexy en dus geknipt voor hippe en verleidelijke lingerie zoals Showtime. Een sensuele balconnet of liever een übertrendy longline bh in zwarte mesh? Kiezen is altijd een beetje verliezen, maar met deze setjes wordt het extra moeilijk.

Topper in een must have kleur - I Want You

Transparante stofjes, strakke lijnen en een stevige knipoog naar de bondagetrend, dat is het succesrecept van deze lingerietopper. Deze zomer krijgt de hotter-dan-hotserie I Want You bovendien een zwoel kleurtje: Lipstick Red. On-weer-staan-baar.

Zomers wit met speelse glans - Happiness

Je houdt van witte, gladde lingerie met een strak design? Bingo! Want de lingeriesetjes van Happiness, met hun superzachte stofje en vrolijke vintagelook, verschijnen in Wit met een glanzende ton-sur-tonprint. Sober maar verrry cute!

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal: https://pressroom.primadonna.eu/media/album/1727#

 

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)