PrimaDonna Twist lanceert Flower Shadow

Najaarstrend: bloemenprints in zwart-wit

Maandag 14 augustus 2017 — Fan van vrolijke bloemenprints, of hou je je look dit najaar liever sober in zwart en wit? De ster van de jongste PrimaDonna Twist-collectie combineert beide trends en werd daarom – heel toepasselijk - Flower Shadow gedoopt. Hippe lingeriesetjes met een stevige scheut Chanel-chic.

 

Flatterende bloemenlook voor elk seizoen

Een lingeriesetje met hippe bloemen dat je het hele jaar door kan dragen? De warme kleurschakeringen van Flower Shadow – met diepe grijstinten en een basis in gebroken wit – zijn extra zacht voor je blekere winterhuidje én staan prachtig onder een luchtig zomerjurkje. Een look om elk seizoen van te genieten dus. Extra pluspunt: de effen boordjes flatteren je grotere borsten en curvy billen en geven je een superelegant silhouet. Must have!

 

Sexy lingeriesetjes én trendy homewear

Een supervrouwelijke look met bloemen all-over, of een effen slipje gecombineerd met een bh met bloemenprint? Met de slipjes en bh’s kan je volop mixen en matchen. Sexy met een bloemenstring en een balconnetbh met mousse, of trendy in een effen slipje en een beugelbh met bloemenprint. En kan je niet genoeg krijgen van de stijlvolle zwart-witlook, dan is er ook nog een leuk homewearsetje. Kwestie van het najaar in te zetten in stijl…

Flower Shadow Black
Flower Shadow Black
Flower Shadow Black
Flower Shadow Black