PrimaDonna Twist lanceert Flower Shadow

Najaarstrend: bloemenprints in zwart-wit

Fan van vrolijke bloemenprints, of hou je je look dit najaar liever sober in zwart en wit? De ster van de jongste PrimaDonna Twist-collectie combineert beide trends en werd daarom – heel toepasselijk - Flower Shadow gedoopt. Hippe lingeriesetjes met een stevige scheut Chanel-chic.

 

Flatterende bloemenlook voor elk seizoen

Een lingeriesetje met hippe bloemen dat je het hele jaar door kan dragen? De warme kleurschakeringen van Flower Shadow – met diepe grijstinten en een basis in gebroken wit – zijn extra zacht voor je blekere winterhuidje én staan prachtig onder een luchtig zomerjurkje. Een look om elk seizoen van te genieten dus. Extra pluspunt: de effen boordjes flatteren je grotere borsten en curvy billen en geven je een superelegant silhouet. Must have!

 

Sexy lingeriesetjes én trendy homewear

Een supervrouwelijke look met bloemen all-over, of een effen slipje gecombineerd met een bh met bloemenprint? Met de slipjes en bh’s kan je volop mixen en matchen. Sexy met een bloemenstring en een balconnetbh met mousse, of trendy in een effen slipje en een beugelbh met bloemenprint. En kan je niet genoeg krijgen van de stijlvolle zwart-witlook, dan is er ook nog een leuk homewearsetje. Kwestie van het najaar in te zetten in stijl…

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)