PrimaDonna Twist AW19: 100% Instagramproof

PrimaDonna Twist AW19: 100% Instagramproof

Lingerie maken die je curves de beste steun geeft en je lichaam flatteert met trendy designs? Alleen PrimaDonna Twist doet het met zoveel gevoel voor fashion en liefde voor vrouwelijke rondingen. De jongste najaarscollectie brengt dan ook een reeks hippe lingeriesetjes die glamour toevoegen aan elke moment. 100 procent Instagramproof én met een superieure pasvorm!

1919: very couture, very sexy

Feestlingerie mag je in dit geval heel letterlijk nemen, want deze lingerieserie lanceren we ter gelegenheid van Van de Velde’s honderdste verjaardag. De setjes zijn versierd met een abstract juwelenmotiefje en hebben een sexy couture-uitstraling. In stylish diepgrijs - flatterend voor je lichtere winterhuidje – of in een sprankelende framboostint. Let’s party!

 

Must have: De transparante deep plunge bh is dieper uitgesneden dan elke andere PrimaDonna Twist-bh. Suuupersexy én stevige steun voor je cupmaatje meer.

Celebrity: party in retro style

Comfy lingerie met een coole look? Deze setjes zijn precies wat je zoekt! De Italiaanse retrokant past perfect rond je lichaam en vormt een hippe combi met het zachte denimlook-stofje. Stoer en vrouwelijk!

 

Trend: Longline bh’s zijn helemaal terug van weggeweest. Een hippe style die je borsten bovendien extra ondersteunt. Hebben!

Gentle Lady: officelook met een vrouwelijke touch

Stoere ruitjes, sexy tule en zwarte boordjes: de perfecte mix voor een  fashionable officelook. De supercomfortabele retrosnit van Gentle Lady is niet alleen mooi onder je kledij maar draag je ook gewoon als top, met een stijlvolle blazer eroverheen. Voor op kantoor of voor een speciale gelegenheid.

Trend: Sexy corsage voor een speelse dessus-dessouslook, recht van de catwalk naar de werkvloer.

I Do: vintagekant voor de feesten

Een glanzend satijnstofje en extra veel vintagekant: I Do brengt je het beste van twee werelden. De gladde bh’s tekenen namelijk niet af onder je kledij en de kanten details aan de schouders en op de rug ogen supersexy.

 

 

Tip voor de feesten: Bralette in stevige all-over kant: een plezier om te dragen én om te krijgen!

 Klik hier voor meer collectiebeelden.

 

 

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)