PrimaDonna Swim: ga voor de sexy sailor look met Pondicherry

PrimaDonna Swim: ga voor de sexy sailor look met Pondicherry

Hello, sexy sailor!

Ga voor de sailor look aan het strand of aan het zwembad met PrimaDonna en kies voor Pondicherry: trendy en honderd procent summer proof. Met blauwe marinestreepjes zit je deze zomer altijd goed. De felrode details van Pondicherry zorgen voor een extra sexy twist.

Met de bandeaubikini (met afneembare schouderbandjes) zon je comfortabel. Bedek je toch liever je buik? Ga dan voor het trendy Pondicherry triangelbadpak met moussecups. De diepe uitsnijding op de rug zorgt voor een elegant effect en zet je vrouwelijk silhouet extra in de verf.

Trotseer het verfrissende avondbriesje aan het strand met één van de Pondicherry accessoires. De keuze is aan jou: een strapless jumpsuit of leuk jurkje. Ideaal wanneer je rechtstreeks van the beach naar je volgende bestemming gaat.

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)