PrimaDonna Swim SS19: popart, sixties vibes en véél California love

PrimaDonna Swim SS19: popart, sixties vibes en véél California love

Jongste PrimaDonna Swim-collectie is geïnspireerd op Californische kunst uit de sixties

Strakke villa’s met swimming pools, palmbomen tegen een strakblauwe hemel en op een boogscheut: de zinderende hitte van de woestijn. De kersverse PrimaDonna Swim-collectie past perfect in het plaatje. Supertrendy swimwearsetjes en prachtige accessoires - mét de allerbeste pasvorm voor een cupmaatje meer - voeren je mee naar het Californië van de jaren zestig. Denk: veel kleur, coole sixtiesprints, glamoureuze retrosnitten en een laid-back hippiesfeertje. Laat de zon maar komen!

‘A Bigger Splash’

De kunst van David Hockney vormde de inspiratie voor de nieuwe Swim-collectie. Zijn popartschilderij A Bigger Splash is wereldberoemd. Het geeft het moment weer nét nadat iemand in het zwembad dook. Op de voorgrond: een gele springplank en het blauwe water. Op de achtergrond: een designwoning in sixties pink tegen een strakblauwe lucht.

Designer Carole Lambert: “David Hockney’s kunst, maar ook zijn vrije levensstijl vormden de inspiratie voor de nieuwe collectie. Hij was openlijk gay en trok als Brit naar Californië, het mekka voor hippies en free spirits.”

De highlights:

Vegas: hippie chic, op z'n mooist

Sexy slangenprint, psychedelische kleurtjes en accessoires die niet zouden misstaan op het Burning Man-festival. Vegas is hippie chic met een hoog fashiongehalte én een fantastische pasvorm voor een cupmaatje meer.

 

Accessoiretip: de maxidress met sexy split

Handig voor op het strand of om te dragen als strapless zomerjurk. Met een supertrendy slangenprint in hippiekleurtjes én een sexy split aan weerszijden. Hot!

California: laid-back denim-en-stree
pjeslook

Casual stukken als jeans en T-shirts zo combineren dat het high fashion lijkt, in Californië beheersen ze die kunst als de beste. De California-setjes hebben hun naam dan ook niet gestolen: casual streepjes, een badstofje met denimlook en coole topjes om te dragen als bikinitop of als zomerse bovenkledij. California love...

 

Hollywood: als een filmdiva uit de sixties

De geometrische print – mét afslankend effect - de warme kleuren en de vrouwelijke sixties snitten maken Hollywood ronduit onweerstaanbaar. Dit is luxueuze swimwear met een hoog divagehalte.

Dé Hollywood-ster: een flatterend triangelbadpak

Het elegante streepjesmotief shapet een vrouwelijk silhouet dat zó uit de sixties lijkt te komen. Met fijne spaghetti’s aan de schouders én stevige mousse cups.


Freedom: sssexy desertlook

Dierenprints op het strand? Wij zijn fan, zeker als ze er zo stylish en gesofisticeerd uitzien als de setjes van Freedom. Zwart-met-kaki slangenprint, hippe gekruiste lintjes op de rug en snitten die je curves flatteren als de beste.

Tip: strapless bandeaubikini

Een stijlvolle snit met een sexy slangenprint en twee setjes afneembare schouderbandjes: sober en recht, of supertrendy met gekruiste elementen op de rug.

Cocktail: zonlicht in het water


De serie Cocktail, de little black dress van PrimaDonna Swim, kreeg voor de gelegenheid een sixties make-over. Een trendy triangelbikinitopje, een badpak met gekruiste bandjes en een prachtige nieuwe kleur: Booboo Blue. Als zonlicht dat in het water speelt…


New Wave: Californisch kleurenpalet

Hemelsblauw water, heldere lucht en een sixties villa in snoepjeskleuren. De schilderijen van David Hockney vormde de rechtstreekse inspiratie voor de kleurrijke New Wave-setjes. Op en top zomers in frisse retrotinten!

Klik hier voor meer brochurebeelden.

 

 

Vanessa De Vuyst Van de Velde
Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)