PrimaDonna Swim schakelt eigen medewerkers in voor staycation-swimwearshoot

PrimaDonna Swim schakelt eigen medewerkers in voor staycation-swimwearshoot

Een reis naar het buitenland zit er voorlopig nog niet in, maar intussen kunnen we gelukkig thuis genieten van het mooie weer. De staycation-trend inspireerde PrimaDonna, het Belgische lingerie- en swimwearlabel voor vrouwen met een grotere cupmaat, voor haar jongste swimwearcampagne. Met een fotoshoot ‘in eigen kot’ én met trotse medewerkers die vol lef hun curves showen in de laatste swimwearcollectie. Zo wil PrimaDonna het effect, van mooie, perfect passende swimwear, tonen op je mood als vrouw, zodat je stralend en vol zelfvertrouwen de (Belgische) zomer ingaat!

Fotoshoot ‘in eigen kot’

Nu reizen voorlopig geen optie is, moeten we op zoek naar alternatieve manieren om te ontspannen en van de zon te genieten. Met wat creativiteit is dat gelukkig perfect mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kortbij-vakantie in eigen land of – waarom niet - in je eigen tuin? Heerlijk nietsdoen, naar muziek luisteren, wat lezen en lekker eten en drinken, zonder dat je de deur uit hoeft.

Om haar fans te inspireren en alvast in de mood te brengen, organiseert PrimaDonna Swim een staycation-swimwearshoot. Daarvoor schakelt het Belgische swimwearlabel haar eigen medewerkers in: vrouwen die normaal gezien achter de schermen werken, showen dit keer vol trots hun favoriete  PrimaDonna Swim set.

De foto’s maken ze ook zelf – met de hulp van hun partner, kinderen, een coronabuddy, … – én in hun eigen kot: in huis of in hun tuin.

“De missie van PrimaDonna Swim is vrouwen met een grotere cup de allerbeste steun bieden en hen een goed gevoel geven over zichzelf”, zegt Brand Design Manager Carole Lambert. “We gaan voor fashion, comfort en ondersteuning, met swimwear gemaakt door en voor echte vrouwen. Met deze campagne zetten we het team achter ons label in de kijker. Zo kunnen we mensen inspireren met beelden van echte vrouwen, en tonen hoe zij er het beste van maken en genieten van de kleine dingen nu.”

In de fotoshoot staan PrimaDonna Swim-series met zomerse prints en felblauwe, koraalrode en roze tinten centraal:

  • Casablanca: ethnisch-chique paisleyprint, met een stylish combi van felblauw  en warm koraal.
  • Sirocco: tropische roze bloemenprint is superzomers én flatterend, ook voor lichtere huidtypes.

 

  • Sahara: vrouwelijke retrolook met een knipoog naar de seventies. Kies voor pittig en zomers koraalrood of on-trend felblauw.

Shop local: steun je favoriete lingerieboetiek

Je wil jezelf verwennen met een leuk setje uit de nieuwe PrimaDonna Swim-collectie?

Shop dan zeker lokaal in je favoriete lingeriewinkel in je buurt. Je stapt er altijd buiten met een glimlach op je gezicht. Want telkens weer vinden zij voor jou die prachtige nieuwe bh of bikini die jou de perfecte steun en een regelrechte boost voor je zelfvertrouwen geeft. Het Coronavirus heeft vandaag de rollen omgedraaid. Vandaag kan jouw favoriete lingerieboetiek jouw steun gebruiken!

Story image

 

 

 

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)