PrimaDonna SS2020: speelse retrovibes met seventies-inspired silhouetten

PrimaDonna SS2020: speelse retrovibes met seventies-inspired silhouetten

PrimaDonna, de fashion lingeriebrand voor ladies met een cupmaatje meer, geeft haar lente – en zomercollectie een vrolijke seventies twist. Denk: vintage kleurtjes, grafische retromotiefjes en véél statement kant. Het resultaat is een onweerstaanbare reeks zomerse setjes mét geweldige fit. Instant happiness gegarandeerd!

Nyssa : een streepje voor

 De hippe retrolook met superieure fit van Nyssa is op en top zomers! De bloemenbroderie van de bovencups combineert mooi met de speelse streepjes in vintage blauw, en creëert een vrouwelijk silhouet dat nu al doet wegdromen naar zonnige dagen.

Leuk fashiondetail: de trendy schouderbandjes met vrolijke bloemenbroderie passen mooi onder zomerse jurkjes en bloesjes en mogen zéker gezien worden!

Sophora: verleidelijke elegantie

Sensuele lingerie voor een grotere cupmaat? Yes please! De supersexy Sophora verleidt met een opvallend broderiedesign in combinatie met transparant tulle op de cups. Elegant zwart en een tikje edgy, maar zo flatterend dankzij de geweldige PrimaDonna pasvorm.

Story image

Must-have: de body met sexy horizontaal uitgesneden cups en broderie loopt door tot op de taille, voor een shapend, longline effect. Ultravrouwelijk en zó sexy!

Albizia : it’s couture, baby

Albizia is een eyecatcher met haute-couture-allures! De veelkleurige, luxueuze bloemenbroderie op de zachte mousse cups geeft een seventies chic vibe. De gedrapeerde schouderbandjes in stijlvol voile, de transparante details en de elegante lichtblauwe kleur maken de premium look van Albizia helemaal af. Een echte blikvanger!

Story image

Carole Lambert, Brand design Manager PrimaDonna : “Vroeger werden we geïnspireerd door wat er gebeurde in de haute couture, vandaag is dat vaak omgekeerd! Voor de serie Albizia werk­ten we met broderie de we lieten bedrukken met een printmotief. We zijn de eerste die deze innoverende techniek gebruiken.”

 

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

 

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)