PrimaDonna Sport gaat voor olympische prestatie in Tokio

PrimaDonna Sport gaat voor olympische prestatie in Tokio

Dat PrimaDonna Sport topprestaties levert als het om pasvorm, ondersteuning en stijl gaat, weet elke vrouw die onze sportlingerie draagt. Binnenkort mag je zelfs spreken van een olympische prestatie, want samen met de atletes van Team Belgium trekt PrimaDonna Sport naar de Olympische Spelen in Tokio. De ideale sportuitrusting begint immers met een sportbeha die de allerbeste steun biedt.

Topscore voor comfort en pasvorm

Qua comfort en pasvorm kan geen enkele andere sportbeha tippen aan het ontwerp van PrimaDonna Sport. Dat bleek onder meer uit een uitgebreide test van de Universiteit van Portsmouth. Een testpanel gaf de sportbeha van PrimaDonna Sport de hoogste score: 9 op 10. Daarmee gaven ze aan dat geen enkele andere sportbeha hen dezelfde comfortabele steun gaf tijdens het sporten.

Officiële partner van Team Belgium

Het design van PrimaDonna Sport – met beugels die elke borst afzonderlijk ondersteunen, cups die een vrouwelijk silhouet creëren en gemaakt zijn van een ultrazacht, sneldrogend stofje – is dan ook niet voor niets gepatenteerd. Geen enkele andere sportbeha doet het zo goed op het vlak van steun en comfort. Binnenkort mogen we dat zelfs gaan bewijzen op de Olympische Spelen in Tokio, waar we de Belgische atletes letterlijk en figuurlijk zullen ondersteunen. De lingerie van PrimaDonna Sport zal immers deel uitmaken van de officiële olympische uitrusting van de vrouwelijke atleten.


Rob Vanhees, Marketing & Partnership manager bij het BOIC: “Met PrimaDonna hebben we een kwaliteitspartner gevonden. De collecties zijn precies wat we zochten en het enthousiasme van de teams is groot. Bovendien is PrimaDonna honderd procent Belgisch.”
Story image

 

Deze zomer in Tokio, vanaf mei in de lingerieboetiek

Het design dat de atletes van Team Belgium zullen dragen tijdens de Olympische Spelen, maakt deel uit van de nieuwe voorjaarscollectie van PrimaDonna Sport. Die omvat twee nieuwe lingerieseries: The Gym – supercomfortabele sportlingerie in een zachte skintone - en The Game – een reeks trendy sportbeha’s en -accessoires in stylish zwart. Beide series hebben de gepatenteerde pasvorm van PrimaDonna Sport en zijn vanaf mei beschikbaar in de lingerieboetiek in je buurt.

Story image

Meer beelden The Gym:

Meer beelden The Game:

 

 

 

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)