PrimaDonna Sport gaat voor Olympische prestatie in Tokio

PrimaDonna Sport gaat voor Olympische prestatie in Tokio

Dat PrimaDonna Sport topprestaties levert als het om pasvorm, ondersteuning en stijl gaat, weet elke vrouw die onze sportlingerie draagt. Binnenkort mag je zelfs spreken van een Olympische prestatie, want samen met de atletes van Team Belgium trekt PrimaDonna Sport naar de Olympische Spelen in Tokio. De ideale sportuitrusting begint immers met een sportbeha die de allerbeste steun biedt.

Topscore voor comfort en pasvorm

Qua comfort en pasvorm kan geen enkele andere sportbeha tippen aan het ontwerp van PrimaDonna Sport. Dat bleek onder meer uit een uitgebreide test van de Universiteit van Portsmouth. Een testpanel gaf de sportbeha van PrimaDonna Sport de hoogste score: 9 op 10. Daarmee gaven ze aan dat geen enkele andere sportbeha hen dezelfde comfortabele steun gaf tijdens het sporten.

Officiële partner van Team Belgium

Het design van PrimaDonna Sport – met beugels die elke borst afzonderlijk ondersteunen, cups die een vrouwelijk silhouet creëren en gemaakt zijn van een ultrazacht, sneldrogend stofje – is dan ook niet voor niets gepatenteerd. Geen enkele andere sportbeha doet het zo goed op het vlak van steun en comfort. Binnenkort mogen we dat zelfs gaan bewijzen op de Olympische Spelen in Tokio, waar we de Belgische atletes letterlijk en figuurlijk zullen ondersteunen. De lingerie van PrimaDonna Sport zal immers deel uitmaken van de officiële Olympische uitrusting van de vrouwelijke atleten.​Deze zomer in Tokio, nu reeds in de lingerieboetiek

Het design dat de atletes van Team Belgium zullen dragen tijdens de Olympische Spelen, maakt deel uit van de PrimaDonna Sport collectie. Die omvat twee lingerieseries: PrimaDonna Sport The Gym – supercomfortabele sportlingerie in een zachte skintone - en PrimaDonna Sport The Game – een reeks trendy sportbeha’s en -accessoires in stylish zwart. Beide series hebben de gepatenteerde pasvorm van PrimaDonna Sport en zijn beschikbaar in de lingerieboetiek in je buurt.

Belgische hordenloopster Anne Zagré bereidt zich alvast stijlvol en met de beste ondersteuning voor op de Spelen met PrimaDonna Sport!

eveneens Belgische basketbalspeelster Marjorie Carpréaux:

Meer beelden met PrimaDonna Sport The Gym:

Meer beelden met PrimaDonna The Game:

We Love Pure PR Agency Belgium, Pure
Spice PR PR Agency NL, SPICE PR
Annabelle Seynave Media & PR Manager, Vandevelde

 

Over PrimaDonna

Al meer dan 150 jaar laat PrimaDonna vrouwen met een vollere boezem zelfverzekerd en trots shinen, in lingerie met een perfecte pasvorm en een modieuze look. Elk seizoen vertalen we de trends naar designs die boezems van B- tot en met M-cup het ultieme comfort en de allerbeste ondersteuning bieden. Sexy lingerie of een setje dat zit als gegoten, een trendy snit of een beha die je boezem stevig ondersteunt: dankzij PrimaDonna lingerie hoeft geen enkele vrouw met een vollere boezem nog te kiezen tussen stijl of comfort. She can have it all. In haar cupmaat. 

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met coole prints, T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan te voelen dat je straalt in de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De swimwear trends van het moment vertaald naar  bikini’s, badpakken en accessoires die elk silhouet flatteren én elke grotere cupmaat comfortabele steun bieden. Confidence on the beach gegarandeerd.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)