NIEUW: PrimaDonna Sport! Comfortabel sporten met een cupmaatje meer

Een stevige workout boost je zelfvertrouwen, net als mooie lingerie. Daarom lanceert hét lingeriemerk voor grote borsten PrimaDonna Sport, een collectie trendy sportbh’s met een uitstekende pasvorm en hippe sportaccessoires. Zo kan je voortaan sporten in stijl en in alle comfort. Geen excuses meer om je curvy body in shape te krijgen. Ready, set, go!

 

Coole sportbh’s voor grote cupmaten

Stretchen, springen en squatten met een cupmaatje meer? Dat is lekker zweten én genieten, zolang je maar een goede sportbh draagt. Eentje die je borsten stevig maar comfortabel ondersteunt en er zo goed uitziet dat je hem ook als trendy sporttopje kan dragen. Wat dacht je van een sportbh met een coole sweaterlook en fluo details, of een sporttopje met een luchtig meshstofje en speelse blauw-met-zwarte of felroze kleurcontrasten? Met of zonder mousse, maar altijd met een heerlijk zacht stofje en de perfect fit waar PrimaDonna zo bekend voor is.

 

Mix en match met hippe accessoires

Extra duwtje nodig om uit je luie zetel te komen? Check dan de hippe sportaccessoires die je volop kan mixen en matchen met je favoriete PrimaDonna Sport-bh. Van een flatterende yoga-outfit tot een toffe tank top of capri pants die je buikje shapen, deze trendy sportkledij geeft je zin om élke dag te sporten.  

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)