NIEUW: PrimaDonna Sport! Comfortabel sporten met een cupmaatje meer

Donderdag 27 april 2017 — Een stevige workout boost je zelfvertrouwen, net als mooie lingerie. Daarom lanceert hét lingeriemerk voor grote borsten PrimaDonna Sport, een collectie trendy sportbh’s met een uitstekende pasvorm en hippe sportaccessoires. Zo kan je voortaan sporten in stijl en in alle comfort. Geen excuses meer om je curvy body in shape te krijgen. Ready, set, go!

 

Coole sportbh’s voor grote cupmaten

Stretchen, springen en squatten met een cupmaatje meer? Dat is lekker zweten én genieten, zolang je maar een goede sportbh draagt. Eentje die je borsten stevig maar comfortabel ondersteunt en er zo goed uitziet dat je hem ook als trendy sporttopje kan dragen. Wat dacht je van een sportbh met een coole sweaterlook en fluo details, of een sporttopje met een luchtig meshstofje en speelse blauw-met-zwarte of felroze kleurcontrasten? Met of zonder mousse, maar altijd met een heerlijk zacht stofje en de perfect fit waar PrimaDonna zo bekend voor is.

 

Mix en match met hippe accessoires

Extra duwtje nodig om uit je luie zetel te komen? Check dan de hippe sportaccessoires die je volop kan mixen en matchen met je favoriete PrimaDonna Sport-bh. Van een flatterende yoga-outfit tot een toffe tank top of capri pants die je buikje shapen, deze trendy sportkledij geeft je zin om élke dag te sporten.  

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

THE SWEATER
THE SWEATER
THE MESH
THE MESH
THE MESH
THE MESH
THE WORKOUT
THE WORKOUT
THE WORKOUT
THE WORKOUT