PrimaDonna ontwerpt drie kleurrijke festivaltops

PrimaDonna ontwerpt drie kleurrijke festivaltops

In samenwerking met Pleun, Isadee en Joann

De zomer is misschien halfweg, maar het festivalseizoen zit er nog lang niet op! Dat vinden ze ook bij PrimaDonna. Het Belgische lingeriemerk voor vrouwen met grotere cupmaten ontwierp voor dit festivalseizoen drie kleurrijke tops in samenwerking met Pleun, Isadee en Joann.  De drie Nederlandse meisjes drukten hun stempel op het design van de PrimaDonna festivaltops. Het resultaat is kleurrijk, helemaal festival proof en kun je binnenkort winnen!

Hoog bezoek van winaressen The Voice en Curvy Supermodel

Begin deze zomer kregen de ontwerpers van PrimaDonna hoog bezoek van drie Nederlandse talenten. Pleun Bierbooms, the Voice of Holland-winnares in 2017, verliet hiervoor haar geliefde plek achter de microfoon. Het resultaat is een festivaltop met speelse tigerprint. De winnares van het Nederlandse Curvy Supermodel - Isadee- kiest voor een opvallende kleurencombinatie en gaat voor rood- én blauwtinten. Joann, medefinaliste in hetzelfde populaire TV-programma, koos ervoor de booschap ‘love’ de verspreiden. Daarmee kiest ze resoluut voor de booschap die PrimaDonna al meer dan 150 jaar verpreidt: omarm je vrouwelijke rondingen, hou van jezelf en spread love.

Win: 30 x een festivaltop via Instagram

Ben je fan van PrimaDonna én Pleun, Isadee of Joann? Hou dan zeker de social media kanalen van de meisjes in de gaten vanaf 18 augustus. De Belgische expert in lingerie voor een cupmaatje meer geeft, in samenwerking met de Nederlandse meisjes, 3 x 10 kleurrijke festivalstops weg.

 

Wedstrijdregelement: https://bit.ly/2w65RtD

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)