PrimaDonna ontwerpt drie kleurrijke festivaltops

PrimaDonna ontwerpt drie kleurrijke festivaltops

In samenwerking met Pleun, Isadee en Joann

De zomer is misschien halfweg, maar het festivalseizoen zit er nog lang niet op! Dat vinden ze ook bij PrimaDonna. Het Belgische lingeriemerk voor vrouwen met grotere cupmaten ontwierp voor dit festivalseizoen drie kleurrijke tops in samenwerking met Pleun, Isadee en Joann.  De drie Nederlandse meisjes drukten hun stempel op het design van de PrimaDonna festivaltops. Het resultaat is kleurrijk, helemaal festival proof en kun je binnenkort winnen!

Hoog bezoek van winaressen The Voice en Curvy Supermodel

Begin deze zomer kregen de ontwerpers van PrimaDonna hoog bezoek van drie Nederlandse talenten. Pleun Bierbooms, the Voice of Holland-winnares in 2017, verliet hiervoor haar geliefde plek achter de microfoon. Het resultaat is een festivaltop met speelse tigerprint. De winnares van het Nederlandse Curvy Supermodel - Isadee- kiest voor een opvallende kleurencombinatie en gaat voor rood- én blauwtinten. Joann, medefinaliste in hetzelfde populaire TV-programma, koos ervoor de booschap ‘love’ de verspreiden. Daarmee kiest ze resoluut voor de booschap die PrimaDonna al meer dan 150 jaar verpreidt: omarm je vrouwelijke rondingen, hou van jezelf en spread love.

Win: 30 x een festivaltop via Instagram

Ben je fan van PrimaDonna én Pleun, Isadee of Joann? Hou dan zeker de social media kanalen van de meisjes in de gaten vanaf 18 augustus. De Belgische expert in lingerie voor een cupmaatje meer geeft, in samenwerking met de Nederlandse meisjes, 3 x 10 kleurrijke festivalstops weg.

 

Wedstrijdregelement: https://bit.ly/2w65RtD

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)