PrimaDonna ontwerpt drie kleurrijke festivaltops

PrimaDonna ontwerpt drie kleurrijke festivaltops

In samenwerking met Pleun, Isadee en Joann

Dinsdag 14 augustus 2018 — De zomer is misschien halfweg, maar het festivalseizoen zit er nog lang niet op! Dat vinden ze ook bij PrimaDonna. Het Belgische lingeriemerk voor vrouwen met grotere cupmaten ontwierp voor dit festivalseizoen drie kleurrijke tops in samenwerking met Pleun, Isadee en Joann.  De drie Nederlandse meisjes drukten hun stempel op het design van de PrimaDonna festivaltops. Het resultaat is kleurrijk, helemaal festival proof en kun je binnenkort winnen!

Hoog bezoek van winaressen The Voice en Curvy Supermodel

Begin deze zomer kregen de ontwerpers van PrimaDonna hoog bezoek van drie Nederlandse talenten. Pleun Bierbooms, the Voice of Holland-winnares in 2017, verliet hiervoor haar geliefde plek achter de microfoon. Het resultaat is een festivaltop met speelse tigerprint. De winnares van het Nederlandse Curvy Supermodel - Isadee- kiest voor een opvallende kleurencombinatie en gaat voor rood- én blauwtinten. Joann, medefinaliste in hetzelfde populaire TV-programma, koos ervoor de booschap ‘love’ de verspreiden. Daarmee kiest ze resoluut voor de booschap die PrimaDonna al meer dan 150 jaar verpreidt: omarm je vrouwelijke rondingen, hou van jezelf en spread love.

Win: 30 x een festivaltop via Instagram

Ben je fan van PrimaDonna én Pleun, Isadee of Joann? Hou dan zeker de social media kanalen van de meisjes in de gaten vanaf 18 augustus. De Belgische expert in lingerie voor een cupmaatje meer geeft, in samenwerking met de Nederlandse meisjes, 3 x 10 kleurrijke festivalstops weg.

 

Wedstrijdregelement: https://bit.ly/2w65RtD