PrimaDonna lanceert de nieuwe swimwear collectie zomer 2017

Vrijdag 6 april 2018 — Stevige steun voor je borsten, een boost voor je zelfvertrouwen, en lots and lots of trendy accessoires om te flaneren in stijl. De jongste collectie van PrimaDonna Swim doet je dromen van een lange, hete zomer.

 

Caraïbische kleurenmix - Samba

De zon op je huid, het zachte geluid van de golven en een tropische lagune met blauwgroene tinten. De hippe swimwear en accessoires van Samba zouden niet misstaan op een tropisch strand, ergens in de Caraïben. Heerlijk comfortabele setjes, en die frisgroene Mineral-print flatteert je huidje met een zomerse gloed.

 

Klasse en cool – Tango

Combineer een longlinebikini met een tailleslipje en hop – je buikje is comfortabel bedekt. En hip is het ook, want longlinebh’s en -bikini’s zijn een absolute zomertrend. Tango’s longlinelook - een superelegante retrosnit  - kleurt deze zomer tijdloos Submarine of felroze Candy Crush. Klasse en cool, all in one!

 

Check die bloemenprint - Cha-Cha

Zelfverzekerd zonnebaden of flaneren, daarvoor is deze kleurrijke serie geknipt. Niet alleen vanwege die heerlijke Latino bloemenprint, maar ook dankzij de slimme snitten en accessoires. Wat dacht je van een tankini met bloemen of een zomerjurkje dat je ook als rok kan dragen? Lekker zuiders en veelzijdig.

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

SAMBA MINERAL
SAMBA MINERAL
SAMBA MINERAL
SAMBA MINERAL
SAMBA UNDERWATER
SAMBA UNDERWATER
SAMBA UNDERWATER
TANGO SUBMARINE
TANGO SUBMARINE
TANGO SUBMARINE
TANGO CANDY CRUSH
TANGO CANDY CRUSH
CHA-CHA VITAMIN
CHA-CHA VITAMIN
CHA-CHA VITAMIN