Romantische silhouetten bij PrimaDonna

Vrijdag 6 april 2018 — Sierlijke lingerie met stevige steun en een elegante look voor grote borsten, het is al meer dan 150 jaar het handelsmerk van PrimaDonna. Dit voorjaar brengt het lingeriemerk een romantische lingeriecollectie met ultralichte materialen en een verfijnd kleurenpalet.

Liefde op het eerste gezicht - True Romance

Fijne donkerblauwe kant en witte geborduurde bloemetjes: het toppunt van romantiek en finesse. Met de setjes van True Romance is het dit voorjaar liefde op het eerste gezicht. Elegant en zo luchtig dat je ze het liefst het hele jaar door wil dragen. Dat kan trouwens perfect. Want of je nu kiest voor een sexy transparante snit of een bh die je borsten comfy bedekt, met deze lingerie ben je altijd on trend.

Zachte zomertinten - Allegra

De zachtblauw-met-witte tint kreeg de toepasselijke naam Cloud en is extra flatterend voor je zomerhuidje. Maar dat is niet het enige dat Allegra zo onweerstaanbaar maakt. Kijk maar naar die trendy tweedprint, of de elegante bloemenbroderie. Vrouwelijk, modieus en één en al luxe.

L’amour pour toujours - Eternal

Dat deze frisse designs in een chique skintone een beetje doen denken aan Deauville is geen toeval. Je zou Eternal zelfs het jongere zusje van PrimaDonna’s successerie kunnen noemen. Perfecte pasvorm, elegante design en véél uitstraling, dit is lingerie met een hoog houdbaarheidsgehalte.

 

Ga naar onze media galerij voor meer beeldmateriaal.

TRUE ROMANCE SAPPHIRE BLUE
TRUE ROMANCE SAPPHIRE BLUE
TRUE ROMANCE SAPPHIRE BLUE
TRUE ROMANCE HAWAIIAN DREAM
TRUE ROMANCE HAWAIIAN DREAM
ALLEGRA CLOUD
ALLEGRA CLOUD
ETERNAL NATURAL
ETERNAL NATURAL
ETERNAL NATURAL
ETERNAL PATINE
ETERNAL PATINE