Romantische silhouetten bij PrimaDonna

Sierlijke lingerie met stevige steun en een elegante look voor grote borsten, het is al meer dan 150 jaar het handelsmerk van PrimaDonna. Dit voorjaar brengt het lingeriemerk een romantische lingeriecollectie met ultralichte materialen en een verfijnd kleurenpalet.

Liefde op het eerste gezicht - True Romance

Fijne donkerblauwe kant en witte geborduurde bloemetjes: het toppunt van romantiek en finesse. Met de setjes van True Romance is het dit voorjaar liefde op het eerste gezicht. Elegant en zo luchtig dat je ze het liefst het hele jaar door wil dragen. Dat kan trouwens perfect. Want of je nu kiest voor een sexy transparante snit of een bh die je borsten comfy bedekt, met deze lingerie ben je altijd on trend.

Zachte zomertinten - Allegra

De zachtblauw-met-witte tint kreeg de toepasselijke naam Cloud en is extra flatterend voor je zomerhuidje. Maar dat is niet het enige dat Allegra zo onweerstaanbaar maakt. Kijk maar naar die trendy tweedprint, of de elegante bloemenbroderie. Vrouwelijk, modieus en één en al luxe.

L’amour pour toujours - Eternal

Dat deze frisse designs in een chique skintone een beetje doen denken aan Deauville is geen toeval. Je zou Eternal zelfs het jongere zusje van PrimaDonna’s successerie kunnen noemen. Perfecte pasvorm, elegante design en véél uitstraling, dit is lingerie met een hoog houdbaarheidsgehalte.

 

Ga naar onze media galerij voor meer beeldmateriaal.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)