PrimaDonna lanceert gloednieuwe collectie nightwear en sexy luxelingerie voor grote borsten

Vrijdag 2 maart 2018 — PrimaDonna, het merk dat al 150 jaar gespecialiseerd is in lingerie voor dames met een cupmaatje meer, lanceert By Night: een gloednieuwe collectie nightwear en sexy luxelingerie. Vanaf november liggen de eerste setjes in de winkels.

Ode to Curves

De nieuwe luxecollectie By Night komt er op vraag van de vele fans en kadert binnen PrimaDonna’s Ode to Curves-campagne. Elke vrouw is aantrekkelijk en verdient lingerie die haar nog mooier maakt én de beste steun biedt. Niet toevallig is het Amerikaanse model Myla Dalbesio het gezicht van die campagne. Ooit had ze het moeilijk om haar lichaam te aanvaarden, vandaag inspireert ze vrouwen overal ter wereld. Omdat ze vol zelfvertrouwen in het leven staat en zich goed voelt in haar vel.

Supersexy luxenightwear en -lingerie

By Night pakt uit met luxueuze materialen en sexy snitten met een perfecte pasvorm voor grote borsten. Een collectie waarin je je vrouwelijker en verleidelijker voelt dan ooit, ook als je lekker thuis geniet van een rustig avondje. Het is nightwear met een onweerstaanbare femme fatale-look, en met een comfy pasvorm voor je cupmaatje meer.

Deze luxueuze setjes vind je in de By Night-collectie:

  • Twee nightwearjurkjes van pure zijde.  elk met een andere look: het ene een tikje teasing met een touch of lace, het andere een en al luxe en verleiding met all-over kant aan je borsten.
  • Een chique zijden kimono met brede stroken kant
  • Een transparante kanten balconnetbh met fijne zijden schouderbandjes en extra lage cups . Sexy en sophisticated!
  • Een onweerstaanbare luxestring met een grote zijden strik

Van nude-met-zwart tot gedurfd Summer Blue

De By Night collectie van PrimaDonna ligt nu al in de lingeriewinkel in een sensuele combi van nudekleurige zijde en zwarte kant. Dit voorjaar verschijnt By Night ook in een zacht oudroze (Malva Ash) zijde , en in de speelse tint Summer Blue . Een kleurtje voor trendsetters, honeymooners en vroege vakantiegangers, want het geeft je sunkissed huidje een diepe gloed.

PrimaDonna By Night
PrimaDonna By Night
PrimaDonna By Night
PrimaDonna By Night Summer Blue