PrimaDonna-fans stralen in najaarscollectie ‘23

PrimaDonna-fans stralen in najaarscollectie ‘23

Lingeriemerk PrimaDonna zet opnieuw 6 PrimaDonna lovers in de spotlight.

Het Belgische lingeriemerk voor vrouwen met een grotere cupmaat zet opnieuw zes PrimaDonna-fans in de spotlights en voor de camera. Als lingeriemodel voor één dag showen ze de najaarscollectie en tonen ze wat PrimaDonna doet voor hun zelfvertrouwen. Shine in PrimaDonna.

Shine in PrimaDonna AW23
Shine in PrimaDonna AW23

Lingeriemodellen voor één dag, PrimaDonna-lovers voor het leven

Zes PrimaDonna-fans poseerden voor de lens van PrimaDonna in PrimaDonna’s nieuwe najaarscollectie. Stuk voor stuk zijn het authentieke PrimaDonna-vrouwen, die nooit eerder als lingeriemodel voor de camera stonden. Door deel te nemen aan de fotoshoot tonen ze wat PrimaDonna-lingerie deed voor hun zelfbeeld en hun zelfvertrouwen. Voor velen was het vinden van mooie én comfortabele lingerie, in hun eigen cupmaat, een moment dat hun leven veranderde. Dat gevoel willen ze heel graag overbrengen naar anderen.

“De eerste keer dat ik PrimaDonna ontdekte, besefte ik: ‘Ah! Het kan ook op deze manier. Het kan goed voelen, het kan comfortabel voelen en het kan er ook gewoon heel mooi uitzien.’ En dat zorgt wel voor een switch in de manier waarop je naar jezelf kijkt.” - Inge (BE)

Toen ik PrimaDonna leerde kennen als jonge twintiger, ontdekte ik dat ik niet meer hoefde te kiezen tussen een mooie bh en een bh die comfortabel zit.” - Maike (DE)

PrimaDonna voelt als een deel van mij. Het geeft me zelfvertrouwen en het gevoel dat ik kan doen wat ik wil, zonder dat ik moet nadenken over wat ik aantrek. Ik voel me ook mooi. Dankzij PrimaDonna groeide mijn zelfvertrouwen heel sterk.” - Yara (DE)

6 inspirerende vrouwen, 6 emotionele verhalen

Het idee om authentieke PrimaDonna-fans in de spotlight te zetten, is niet nieuw voor PrimaDonna. Sinds jaar en dag ontvangt het lingerielabel dankbare reacties en verhalen van vrouwen die de lingerie al jaren dragen of voor het eerst ontdekken. Zo rijpte het idee om hun getuigenissen te delen en hen in te zetten om de lingeriecollectie van AW23 te presenteren. Dit najaar komt daar dus een vervolg op, met zes nieuwe vrouwen en zes nieuwe, persoonlijke verhalen over wat PrimaDonna-lingerie voor hen betekent.

“PrimaDonna zorgt ervoor dat je je heel sexy voelt, ook met een grote boezem. Ik denk dat je eerder moet kijken naar hoe je je voelt en hoe je straalt met PrimaDonna dan dat die grote boezem steeds naar voren komt. Dus omarm jezelf zoals je eruitziet.” - Christel (NL)

“Het PrimaDonna-effect is voor mij dat je een bh aantrekt die écht past, je goed ondersteunt en dat je je meteen comfortabel, zelfverzekerd en mooi voelt.” - Heleen (BE)

Mijlpaal in de weg naar zelfliefde

Deelnemen aan een lingerie-fotoshoot was voor onze modellen Myrthe, Christel, Yara, Maike, Heleen en Inge een unieke ervaring, maar ook iets waarvan ze nooit dachten dat ze het zouden durven. Ik zou dit tien jaar geleden nooit gedaan hebben, echt never”, zegt Inge. “Het heeft zo tot mijn twintiger jaren gekost om mijn lichaam graag te gaan zien en vrede te nemen met alle ‘imperfecties’, om het dan maar zo te noemen. Nu wil ik het tonen en ik denk dat de lingerie van PrimaDonna daar keihard bij helpt. In plaats van het weg te steken, denk ik: ‘Nee, ik ga het gewoon op een mooie manier aankleden en here it is.’”

“Toen ik de PrimaDonna-campagnes zag vroeger, dacht ik: ‘Wauw dat vind ik echt geweldig’. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen en nu zit ik hier dus, twee jaar later.” - Myrthe (BE)

“De vrouwen die deelnamen aan de vorige campagne zagen er prachtig uit, comfortabel en vol zelfvertrouwen uit in hun lingerieset. Het sprak me daarom heel erg aan om met PrimaDonna samen te werken. Ik draag het zelf al sinds ik 16 ben.” - Heleen (BE)

Het is waarom wij zo houden van lingerie ontwerpen voor vrouwen met een vollere boezem. Dat we vrouwen letterlijk en figuurlijk ondersteunen in hun weg naar zelfliefde, is voor ons het allermooiste compliment.

“Toen ik de PrimaDonna-campagnes zag vroeger, dacht ik: ‘Wauw dat vind ik echt geweldig’. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen en nu zit ik hier dus, twee jaar later.” - Myrthe (BE)

“De vrouwen die deelnamen aan de vorige campagne zagen er prachtig uit, comfortabel en vol zelfvertrouwen uit in hun lingerieset. Het sprak me daarom heel erg aan om met PrimaDonna samen te werken. Ik draag het zelf al sinds ik 16 ben.” - Heleen (BE)

Het is waarom wij zo houden van lingerie ontwerpen voor vrouwen met een vollere boezem. Dat we vrouwen letterlijk en figuurlijk ondersteunen in hun weg naar zelfliefde, is voor ons het allermooiste compliment. ​ ​

Spreading the (self-)love

Met hun persoonlijke getuigenissen en prachtige foto’s hopen onze zes modellen-voor-één dag tot slot ook andere vrouwen te inspireren. Spreading the self-love, door de hele wereld te tonen hoe ze zichzelf en hun vollere boezem graag leerden zien. Eerlijk, zelfverzekerd en uniek.

“Ik wil zeker een boodschap meegeven door hier te staan. Ik denk dat het in het algemeen veel goed doet aan andere vrouwen die grotere maten hebben om eens te zien van ‘Wow, die staat hier ook, die heeft dezelfde maat als ik en die staat daar vol zelfvertrouwen te shinen’” - Myrthe (BE)

“Door mee te doen aan deze shoot zou ik tegen iedere vrouw willen zeggen: Kies voor PrimaDonna, zet jezelf voor de spiegel of voor de camera. Want dat durf je. En ja: shine, want dat doe je in PrimaDonna. Shinen, dat zou ik iedereen willen gunnen.” - Christel (NL)

 

 

 

 

 

Over PrimaDonna

Al meer dan 150 jaar laat PrimaDonna vrouwen met een vollere boezem zelfverzekerd en trots shinen, in lingerie met een perfecte pasvorm en een modieuze look. Elk seizoen vertalen we de trends naar designs die boezems van B- tot en met M-cup het ultieme comfort en de allerbeste ondersteuning bieden. Sexy lingerie of een setje dat zit als gegoten, een trendy snit of een beha die je boezem stevig ondersteunt: dankzij PrimaDonna lingerie hoeft geen enkele vrouw met een vollere boezem nog te kiezen tussen stijl of comfort. She can have it all. In haar cupmaat. 

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met coole prints, T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan te voelen dat je straalt in de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De swimwear trends van het moment vertaald naar  bikini’s, badpakken en accessoires die elk silhouet flatteren én elke grotere cupmaat comfortabele steun bieden. Confidence on the beach gegarandeerd.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)