PrimaDonna Every Woman: lingerie met de look en feel van een tweede huid

PrimaDonna Every Woman: lingerie met de look en feel van een tweede huid

Lingerie voor elke dag én voor onder elke outfit.

Je goed voelen in je lingerie is je goed voelen in je lichaam. Daarom lanceert PrimaDonna Every Woman: een elegante lingeriecollectie met de look en feel van een tweede huid. Onzichtbare steun die je helpt om stralend en zelfverzekerd door het leven te gaan. Voor elke dag én voor onder elke outfit.

De ideale T-shirt bra, ook in de zomer

Every Woman is een nieuwe collectie lingerie-essentials die je echt met alles kan combineren. De setjes zijn volledig glad, hebben een uitstekende pasvorm die naadloos rond je lichaam past en flatteren je curves onder elke outfit. Kortom: de ideale T-shirt bra mét matching slipje. Met hun ademende stofjes voelen de bh’s bovendien heerlijk luchtig aan. Perfect voor warme zomerdagen!

Subtiele tinten die je huid flatteren

De collectie omvat drie bh-snitten - met of zonder mousse en afneembare schouderbandjes – en vier slipjes waarmee je zelf je ideale setje samenstelt. Ze verschijnen in vier subtiele tinten die verschillende huidtypes flatteren, van een zacht poederroze tot een warm donkerbruin. Stylish en supermakkelijk te combineren.

 

Sobere snitten, subliem stijleffect

Een gladde en volledig naadloze snit, (afneembare) schouderbandjes die elegant blijven zitten zonder in te snijden en die je kan kruisen op de rug, gouden details op de straps, een fijn stofje dat aanvoelt als een tweede huid, … echt élk detail zit perfect. Every Woman is sobere lingerie met een subliem stijleffect.

 

 

 

 

 

 


  

 

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)