PrimaDonna en Siska Schoeters nodigden 5 vrouwen uit voor een fotoshoot in lingerie

PrimaDonna en Siska Schoeters nodigden 5 vrouwen uit voor een fotoshoot in lingerie

Love at first fit

Véél comfort, een modieuzelook en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Dat is de belofte van PrimaDonna, hét lingeriemerk voor vollere boezems. Maar het echte effect van mooie, comfortabele lingerie ervaar je pas wanneer je een van onze lingeriesetjes aantrekt. Daarom nodigden we, samen met PrimaDonna-ambassadeur Siska Schoeters, 5 ‘gewone’ – lees: onbekende - vrouwen uit voor een pasbeurt én een fotoshoot in lingerie.

#WeArePrimaDonna: vrouwen empoweren vrouwen

Vrouwen empoweren is al 150 jaar onze missie. Dat doen we met mooie lingerie en met inspirerende verhalen voor en over vrouwen. Onder de noemer #WeArePrimaDonna zetten we vrouwen in de kijker die op een open, ongedwongen manier vertellen over hun lichaam en hun grotere boezem en daarmee een rolmodel zijn voor anderen.

Soms zijn dat bekende gezichten, soms richten we onze schijnwerpers op vrouwen die doorgaans niet in the picture staan. Zo nodigden we onlangs vijf ‘gewone’ vrouwen uit om in lingerie plaats te nemen voor delens van onze fotografe, samen met PrimaDonna-ambassadeur Siska Schoeters.

‘Verwend als een royalty’

Een fotoshoot in lingerie, je maakt het niet elke dag mee. Voor Fanny, Hélène, Phyllis, Sarah en Lize bleek het een unieke ervaring waar ze oprecht van genoten. “De hele dag verwend als een royalty”, vond Fanny, “wat een fantastisch gevoel.”

Behalve een fotoshoot stond er immers ook een lingerie fitting en -stylingsessie op het programma. Samen met onze modellen zochten we voor elk van hen een PrimaDonna-setje uit dat perfect past bij hun lichaam en hun look.

Love at first fit

Het resultaat van die lingeriestyling zie je op de foto’s en in de video. De vijf blije, zelfverzekerde blikken spreken voor zich, net als de reacties die Siska mocht optekenen in de paskamer. Liefde van bij de eerste pasbeurt, met extra punten voor de uitstekende steun, het heerlijke comfort en de trendy, vrouwelijke look.

Fanny:

“Supermooi. Sexy. Heel vrouwelijk. Het zit ook goed, sluit mooi aan. Het heeft toch nog een mooie decolleté. En langs achter breed. Leuk printje ook! Voilà, ik ga straks zo in mijn auto naar huis. Ik ben héél content”

Sarah:

“Ik voel direct een serieus verschil. Ik heb zwaardere borsten. De lift die je in een andere beha niet hebt, is hier voor mij enorm. Ook de bandjes geven effectief steun, ja. Mooie kant ook. Ik voel me net een pauwtje!”

Verhalen uit de paskamer

Terwijl de make-up styliste haar werk doet, komen ook de persoonlijke verhalen naar boven. Over hoe moeilijk het vroeger was om mooie lingerie te vinden als je een vollere boezem of een grotere omtrekmaat hebt. De tijden zijn gelukkig veranderd, al blijft het een uitdaging om lingerie te vinden met een mooie, hedendaagse look én een perfecte pasvorm. “Bepaalde ketens vallen er dan tussenuit”, merkt Phyllis op, “en meestal zijn de grotere maten enkel beschikbaar in basic kleuren.”

Goede lingerie dragen is zorgdragen voor jezelf 

In gespecialiseerde lingerieboetieks vinden onze modellen gelukkig wél hun gading. “Vroeger dacht ik altijd: ‘Oh nee, ik heb grote borsten, nu moet ik bomma-bh’s dragen.’ Maar dat hoeft dus helemaal niet. Neen, totaal niet.”, zegt Lize. Goede lingerie is een investering, maar wel één die de moeite is, vindt Phyllis: “Uiteindelijk is het een stuk zelfvertrouwen dat je koopt. Het geeft je een groter comfort, dat ook. Goede lingerie geeft een boost. Ik moet vaker zulke dingen doen. Niet nadenken, gewoon doen. Bring it on!”

Vind jouw dichtsbijzijnde boetiek op primadonna.com (België)

Vind jouw dichtsbijzijnde boetiek op primadonna.com (Nederland)

Extra beeldmateriaal:

Spice PR PR Agency NL, SPICE PR
Vanessa De Vuyst Media & PR Manager, Van de Velde

 

 

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)