PrimaDonna draait de rollen om en nodigt een team lingeriestylistes uit voor een fotoshoot in lingerie

PrimaDonna draait de rollen om en nodigt een team lingeriestylistes uit voor een fotoshoot in lingerie

Vrouwen een extra dosis zelfvertrouwen geven, dat doen we bij PrimaDonna al meer dan 150 jaar. Door mooie en trendy lingerie te maken die vollere boezems comfortabel ondersteunt. En door inspirerende vrouwen in de schijnwerpers te zetten. Vrouwen die stevig in hun schoenen staan én graag openlijk vertellen over hoe ze kijken naar hun lichaam en in het bijzonder hun grotere boezem. Hun inspirerende verhalen en trotse foto’s delen we op ons #weareprimadonna-platform.

Een team lingeriestylistes in de spotlights

Voor onze nieuwste #weareprimadonna-campagne nodigden we een grote groep lingeriestylistes –de ultieme ambassadeurs van PrimaDonna– uit voor een fotoshoot in lingerie. Gepassioneerde vrouwen die zelf elke dag andere vrouwen adviseren over de juiste behamaat en de meest geschikte stijl voor hun boezem. Net zoals zij dagdagelijks andere vrouwen doen stralen in de paskamer en daarbuiten, doet PrimaDonna hen ook stralen van zelfvertrouwen in onze nieuwe lente-zomercollectie. Als één vrouw staan ze achter PrimaDonna. Trots op zichzelf en op het merk dat ze elke dag verkopen. Ze inspireren andere vrouwen om het effect van stijlvolle lingerie met de ultieme pasvorm zelf te komen ervaren in een gespecialiseerde lingerieboetiek.

The fitting room is where the magic happens

Dat persoonlijke service belangrijker is dan ooit, weten we bij PrimaDonna maar al te goed. Een warme paskamerervaring is vergelijkbaar met een bezoek aan de kapper. Het is een echt verwenmoment dat je doet stralen en een impact heeft op hoe je naar jezelf kijkt in de spiegel en naar lingerie. PrimaDonna doet niets liever dan een glimlach op je gezicht te toveren met mooie lingerie die perfect past. Net als onze lingeriestylistes. Ze getuigen voor de camera over hun ervaringen met PrimaDonna en brengen boeiende verhalen uit de paskamer:

“We zien vaak dat vrouwen die voor het eerst komen passen een verkeerd beeld van hun lichaam hebben. Ze hebben geen zelfvertrouwen. Maar als je hen het juiste lingeriesetje aanreikt, tover je meteen een glimlach op hun gezicht. Na afloop krijgen we vaak berichtjes van onze klanten over hoe fijn ze het vonden om naar de boetiek te komen en dat ze vertrokken met een tas vol lingerie en een heel pak zelfvertrouwen. Wanneer je de ideale maat hebt ontdekt en merkt hoe goed die aanvoelt, lopen de emoties vaak hoog op. Het is prachtig om te zien wat mooie, comfortabele lingerie met vrouwen doet.” - Annelies
"Ons vak is eigenlijk heel belangrijk. We geven vrouwen extra zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat ze op een andere manier naar zichzelf en naar lingerie gaan kijken door hen goed te adviseren en hen te helpen bij het vinden van mooie lingerie die perfect past. Dat is gewoon fantastisch.” - Jolyn en Elianne
“Veel vrouwen vinden het spannend om zichzelf bloot te geven. Ze kunnen in het begin erg gespannen zijn in de paskamer en houden niet van het idee dat iemand naar hun lichaam kijkt. Maar zodra een vrouw merkt dat de lingerie haar perfect past, vertrekt ze veel gelukkiger en voelt ze zich op en top vrouw.” - Elianne
Ze vertrokken met een vol tasje lingerie en een pak zelfvertrouwen.” - Annelies

PrimaDonna: goede ondersteuning én fashionable designs ​

“PrimaDonna is het eerste lingeriemerk dat een goede ondersteuning combineert met heel leuke designs. Ze hebben niet alleen comfortabele lingerie, maar ook heel leuke prints. Doordat ze meegaan met de trends, spreken ze vrouwen van alle leeftijden aan. Je ziet ook heel wat jonge meisjes tevreden de lingerieboetiek uitwandelen met een setje van PrimaDonna of van PrimaDonna Twist. Dat is echt geweldig.” - Elianne
“PrimaDonna lingerie laat je echt voelen dat je een vrouw bent in elke zin van het woord. Het is moeilijk om je ware aard te laten zien, maar PrimaDonna is toegewijd om je goed te laten voelen, en dat voel je echt als je het draagt.” - Jolyn
“Jij moet niet in de beha passen, de beha moet jou passen.” - Jana

Boodschap aan alle PrimaDonna-vrouwen

Wanneer we Jana en Anneke vragen of ze nog een boodschap willen meegeven aan andere PrimaDonna-vrouwen, luidt het bij Jana:

“Elke vrouw is mooi zoals ze is. Het is belangrijk dat vrouwen weten dat zij niet in de beha moeten passen, maar de beha bij hen moet passen. In de boetiek laten we hen zien welke PrimaDonna-beha het beste bij hen past en hun figuur het allermooist in de verf zet.

Anneke heeft nog een bijzonder boodschap voor het jongere PrimaDonna-publiek:

“Mijn advies aan jongere vrouwen met een grote cupmaat: laat je opmeten. We zorgen ervoor dat je een mooi lingeriesetje vindt. Kies niet voor een alternatief. Ga gewoon voor het beste, want dat is ook het beste voor jou.

 

Alle beelden van deze shoot:

Beelden van de SS22 collecties: 
PrimaDonna SS22
PrimaDonna Twist SS22

We Love Pure PR Agency Belgium, Pure
Spice PR PR Agency NL, SPICE PR

 

 

Over PrimaDonna

Al meer dan 150 jaar laat PrimaDonna vrouwen met een vollere boezem zelfverzekerd en trots shinen, in lingerie met een perfecte pasvorm en een modieuze look. Elk seizoen vertalen we de trends naar designs die boezems van B- tot en met M-cup het ultieme comfort en de allerbeste ondersteuning bieden. Sexy lingerie of een setje dat zit als gegoten, een trendy snit of een beha die je boezem stevig ondersteunt: dankzij PrimaDonna lingerie hoeft geen enkele vrouw met een vollere boezem nog te kiezen tussen stijl of comfort. She can have it all. In haar cupmaat. 

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met coole prints, T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan te voelen dat je straalt in de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De swimwear trends van het moment vertaald naar  bikini’s, badpakken en accessoires die elk silhouet flatteren én elke grotere cupmaat comfortabele steun bieden. Confidence on the beach gegarandeerd.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)