PrimaDonna brengt real-life lingeriepaspoppen, met dank aan AI en de eigen fans van het merk 

PrimaDonna brengt real-life lingeriepaspoppen, met dank aan AI en de eigen fans van het merk 

PrimaDonna ontwikkelt lingeriepaspop met levensechte rondingen en verhoudingen

PrimaDonna doet elke vrouw stralen in mooie lingerie in haar eigen cupmaat. Vrouwen met verschillende maten en vormen presenteren de collecties, en vanaf nu hebben ook de paspoppen een representatief silhouet. Op basis van de duizenden anonieme pasgegevens van fans die het Innovation Team van PrimaDonna doorheen de jaren mocht verzamelen, creëerde het merk met behulp van AI een paspop met representatieve maten en verhoudingen.  

“Lingerie maken waarin vrouwen zich goed voelen is ons hele leven”, zegt Innovation Manager Lien Van de Velde, “we doen het al jaren en zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze producten, onze manier van werken, hoe we omgaan met onze klanten. Met de nieuwe lingeriepaspoppen willen we hen een goed gevoel geven zodra ze onze lingerie in de etalage van een boetiek zien staan. Dat ze onze lingerie op zo’n paspop zien en denken: ‘Wauw, zo kan ik er ook uitzien!’, daarvoor doen we het.”   

 

Authenticiteit van product tot presentatie 

Om de perfecte pasvorm te realiseren, wordt elke PrimaDonna-bh in verschillende maten getest door een panel van vrouwen. De nieuwe collecties van het lingerielabel voor grotere cupmaten worden al enkele seizoenen gepresenteerd door PrimaDonna-fans zelf in de Shine in PrimaDonna campagnes. En vanaf nu zullen ze hun favoriete lingerie ook in winkeletalages zien op een paspop met representatieve maten, rondingen en verhoudingen, exclusief geproduceerd voor PrimaDonna. Zo zien vrouwen nog voor ze de lingerieboetiek binnenstappen dat het bestaat: mooie lingerie met het comfort dat ze zoeken in hun cupmaat.  

“Authenticiteit is een van onze kernwaardes”, zegt Innovation Manager Lien Van de Velde. “Dat willen we uitdragen in alles wat we doen: van lingerieontwerp tot product, tot hoe we onze lingerie presenteren in de etalage van een lingerieboetiek. De nieuwe, gepatenteerde etalagepoppen tonen hoe onze lingerie eruitziet op een lichaam waarmee onze fans zich kunnen identificeren. De verhoudingen zijn een gemiddelde van alle maten die we door de jaren heen anoniem mochten verzamelen van PrimaDonna-fans. Vrouwen met een grotere cupmaat vinden niet overal mooie en goed zittende lingerie in hun maat. De drempel om een winkel binnen te stappen is soms groot. We hopen dat vrouwen met een grotere cupmaat zich dankzij deze paspoppen nog meer welkom voelen in de lingerieboetiek.”  

 

3D-borstmodel op basis van duizenden pasgegevens van fans 

PrimaDonna maakt al jaren mooie, trendy en sexy lingerie met de perfecte pasvorm voor vrouwen die een grotere cupmaat hebben. In de loop der jaren gaven duizenden vrouwen de toestemming om hun pasgegevens – die PrimaDonna onder andere registreerde via 3D-spiegels in de lingerieboetieks en in haar eigen innovatielab - anoniem te gebruiken. Die data gebruikt het merk onder andere om lingerietrends te vertalen naar lingerie met een perfecte pasvorm voor vollere boezems. Op basis van de pasgegevens en met behulp van AI creëerde het Innovation Team ook een 3D-borstmodel van het gemiddelde lichaam van een PrimaDonna draagster. Dat vormde de basis voor de nieuwe lingeriepaspoppen, die exclusief geproduceerd worden voor PrimaDonna.  

 

Geprint in 3D 

De etalagepoppen van PrimaDonna hebben bh-maat 80 E en worden 3D-geprint in drie verschillende tinten. 

Vanaf nu worden ze ingezet in de nieuwe winkelconcepten van Lincherie in Nederland en Rigby & Peller in Duitsland. Daarnaast zijn ze ook te zien in de onafhankelijke lingerieboetieks in de Benelux, Duitsland en daarbuiten. 

 

Over PrimaDonna

Al meer dan 150 jaar laat PrimaDonna vrouwen met een vollere boezem zelfverzekerd en trots shinen, in lingerie met een perfecte pasvorm en een modieuze look. Elk seizoen vertalen we de trends naar designs die boezems van B- tot en met M-cup het ultieme comfort en de allerbeste ondersteuning bieden. Sexy lingerie of een setje dat zit als gegoten, een trendy snit of een beha die je boezem stevig ondersteunt: dankzij PrimaDonna lingerie hoeft geen enkele vrouw met een vollere boezem nog te kiezen tussen stijl of comfort. She can have it all. In haar cupmaat. 

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met coole prints, T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan te voelen dat je straalt in de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De swimwear trends van het moment vertaald naar  bikini’s, badpakken en accessoires die elk silhouet flatteren én elke grotere cupmaat comfortabele steun bieden. Confidence on the beach gegarandeerd.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)