PrimaDonna & Curvy Supermodel: meet the girls!

Vrouwen met ronde vormen doen stralen: het is al meer dan 150 jaar onze missie. We zijn dan ook vereerd dat we ons partner van Curvy Supermodel mogen noemen. We leverden niet alleen de lingeriesetjes voor het Nederlandse tv-programma, vier kandidates zullen ook te zien zijn in onze gloednieuwe bushokjescampagne. Aanstaande vrijdag organiseren we met deze vier kandidates een meet & greet in Amsterdam!

Voluit voor body diversity, nu ook op tv

Vrouwenlichamen zijn er in alle vormen en maten, alleen zijn die niet allemaal even zichtbaar in de media. Met onze steun aan het programma Curvy Supermodel – en door vrouwen met alle mogelijke body types te tonen in onze campagnes en modeshows - willen we daar eindelijk verandering in brengen. Meer body diversity tonen, dat is onze missie. Daarom worden vier kandidates van Curvy Topmodel het uithangbord van de nieuwste PrimaDonna-campagne. Elk met een ander lichaamstype, alle vier stralend van zelfvertrouwen. We love curves en iedereen mag het weten!

Meet & greet met de modellen

Op vrijdag 30 maart kan je de vier inspirerende dames van de PrimaDonna-campagne trouwens ontmoeten. Kom vanaf 14u naar het Lingerie Styling Center in Amsterdam (Huidenstraat 28) en maak kennis met onze supermodellen of ga met hen op de foto.  

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)