PrimaDonna & Curvy Supermodel: meet the girls!

Vrouwen met ronde vormen doen stralen: het is al meer dan 150 jaar onze missie. We zijn dan ook vereerd dat we ons partner van Curvy Supermodel mogen noemen. We leverden niet alleen de lingeriesetjes voor het Nederlandse tv-programma, vier kandidates zullen ook te zien zijn in onze gloednieuwe bushokjescampagne. Aanstaande vrijdag organiseren we met deze vier kandidates een meet & greet in Amsterdam!

Voluit voor body diversity, nu ook op tv

Vrouwenlichamen zijn er in alle vormen en maten, alleen zijn die niet allemaal even zichtbaar in de media. Met onze steun aan het programma Curvy Supermodel – en door vrouwen met alle mogelijke body types te tonen in onze campagnes en modeshows - willen we daar eindelijk verandering in brengen. Meer body diversity tonen, dat is onze missie. Daarom worden vier kandidates van Curvy Topmodel het uithangbord van de nieuwste PrimaDonna-campagne. Elk met een ander lichaamstype, alle vier stralend van zelfvertrouwen. We love curves en iedereen mag het weten!

Meet & greet met de modellen

Op vrijdag 30 maart kan je de vier inspirerende dames van de PrimaDonna-campagne trouwens ontmoeten. Kom vanaf 14u naar het Lingerie Styling Center in Amsterdam (Huidenstraat 28) en maak kennis met onze supermodellen of ga met hen op de foto.  

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)