PrimaDonna & Curvy Supermodel: meet the girls!

Dinsdag 27 maart 2018 — Vrouwen met ronde vormen doen stralen: het is al meer dan 150 jaar onze missie. We zijn dan ook vereerd dat we ons partner van Curvy Supermodel mogen noemen. We leverden niet alleen de lingeriesetjes voor het Nederlandse tv-programma, vier kandidates zullen ook te zien zijn in onze gloednieuwe bushokjescampagne. Aanstaande vrijdag organiseren we met deze vier kandidates een meet & greet in Amsterdam!

Voluit voor body diversity, nu ook op tv

Vrouwenlichamen zijn er in alle vormen en maten, alleen zijn die niet allemaal even zichtbaar in de media. Met onze steun aan het programma Curvy Supermodel – en door vrouwen met alle mogelijke body types te tonen in onze campagnes en modeshows - willen we daar eindelijk verandering in brengen. Meer body diversity tonen, dat is onze missie. Daarom worden vier kandidates van Curvy Topmodel het uithangbord van de nieuwste PrimaDonna-campagne. Elk met een ander lichaamstype, alle vier stralend van zelfvertrouwen. We love curves en iedereen mag het weten!

Meet & greet met de modellen

Op vrijdag 30 maart kan je de vier inspirerende dames van de PrimaDonna-campagne trouwens ontmoeten. Kom vanaf 14u naar het Lingerie Styling Center in Amsterdam (Huidenstraat 28) en maak kennis met onze supermodellen of ga met hen op de foto.  

Isadee
Iskamella
Jo-Ann
Veerle