PrimaDonna geeft vrouwen met borstkanker steun en zelfvertrouwen

PrimaDonna geeft vrouwen met borstkanker steun en zelfvertrouwen

Oktober is borstkankermaand: koop Deauville en steun borstkankeronderzoek

Vrouwen steun en zelfvertrouwen geven, al meer dan anderhalve eeuw is het PrimaDonna’s missie. Dat doet het Belgische label in de eerste plaats met mooie lingerie die flatteert met de perfecte pasvorm. In oktober – de maand die in het teken staat van Think Pink en de strijd tegen borstkanker – gaat het lingeriemerk nog een stapje verder. Want vooral in moeilijke tijden hebben vrouwen nood aan een steuntje in de rug.

De impact van lingerie met een perfect fit

Vrouwelijke lingerie met de perfecte pasvorm geeft je de allerbeste steun én heeft een enorme impact op het zelfvertrouwen van vrouwen, weet men bij PrimaDonna.“Veel vrouwen hebben er geen idee van wat mooie lingerie voor hun lichaam doet tot ze een van onze paskamers binnenstappen”, zegt Liesbeth Van de Velde, head of PrimaDonna design. “Zodra ze een setje aantrekken dat écht bij hun lichaam past, zie je hen als het ware transformeren. Dat geldt ook voor vrouwen met borstkanker: ze voelen zich vrouwelijker en herwinnen een stuk zelfvertrouwen. Niet dat we met onze lingerie al hun zorgen wegnemen, maar we proberen hen wel een lichtpuntje te bieden en te tonen dat ze trots mogen zijn op hun lichaam.”

Steun in moeilijke tijden

PrimaDonna schenkt het hele jaar door extra aandacht aan vrouwen met borstkanker. Na een borstoperatie kunnen vrouwen enkele modellen* uit de vaste PrimaDonna-collectie kosteloos laten aanpassen.  “Dat kan in elk PrimaDonna-verkooppunt”, zegt Liesbeth Van de Velde, “en gebeurt aan de hand van een op maat gemaakt prothesezakje dat in de cup wordt ingenaaid. De prothese past zo perfect in de BH, waardoor deze mooi op het lichaam gaat aansluiten.  We bieden de service gratis aan, niet alleen in oktober, maar het hele jaar door. Zo willen we vrouwen ondersteunen in elke fase van hun leven, ook tijdens de moeilijke momenten.”

30.000 euro voor borstkankeronderzoek

Om de strijd tegen borstkanker een duwtje in de rug te geven, gaat het lingerielabel in oktober een nog nauwere samenwerking aan met Think Pink. Die organisatie vraagt meer aandacht voor borstkanker en financiert onder andere wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Samen zullen PrimaDonna en Think Pink een sensibiliseringscampagne voeren rond borstkanker en borstkankeronderzoek ondersteunen. Als consument kan je de actie steunen door in oktober een Deauville-setje van PrimaDonna te kopen in Persian Red, een op en top vrouwelijke rode tint. Van de opbrengst zal PrimaDonna een vast bedrag van 30.000 euro aan Think Pink Europe schenken.

* Plume, Fireworks, Guilty Pleasure, Muse, French Kiss, Love, Tonight  * * Full cup

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)