PrimaDonna geeft vrouwen met borstkanker steun en zelfvertrouwen

PrimaDonna geeft vrouwen met borstkanker steun en zelfvertrouwen

Oktober is borstkankermaand: koop Deauville en steun borstkankeronderzoek

Zaterdag 4 augustus 2018 — Vrouwen steun en zelfvertrouwen geven, al meer dan anderhalve eeuw is het PrimaDonna’s missie. Dat doet het Belgische label in de eerste plaats met mooie lingerie die flatteert met de perfecte pasvorm. In oktober – de maand die in het teken staat van Think Pink en de strijd tegen borstkanker – gaat het lingeriemerk nog een stapje verder. Want vooral in moeilijke tijden hebben vrouwen nood aan een steuntje in de rug.

De impact van lingerie met een perfect fit

Vrouwelijke lingerie met de perfecte pasvorm geeft je de allerbeste steun én heeft een enorme impact op het zelfvertrouwen van vrouwen, weet men bij PrimaDonna.“Veel vrouwen hebben er geen idee van wat mooie lingerie voor hun lichaam doet tot ze een van onze paskamers binnenstappen”, zegt Liesbeth Van de Velde, head of PrimaDonna design. “Zodra ze een setje aantrekken dat écht bij hun lichaam past, zie je hen als het ware transformeren. Dat geldt ook voor vrouwen met borstkanker: ze voelen zich vrouwelijker en herwinnen een stuk zelfvertrouwen. Niet dat we met onze lingerie al hun zorgen wegnemen, maar we proberen hen wel een lichtpuntje te bieden en te tonen dat ze trots mogen zijn op hun lichaam.”

Steun in moeilijke tijden

PrimaDonna schenkt het hele jaar door extra aandacht aan vrouwen met borstkanker. Na een borstoperatie kunnen vrouwen enkele modellen* uit de vaste PrimaDonna-collectie kosteloos laten aanpassen.  “Dat kan in elk PrimaDonna-verkooppunt”, zegt Liesbeth Van de Velde, “en gebeurt aan de hand van een op maat gemaakt prothesezakje dat in de cup wordt ingenaaid. De prothese past zo perfect in de BH, waardoor deze mooi op het lichaam gaat aansluiten.  We bieden de service gratis aan, niet alleen in oktober, maar het hele jaar door. Zo willen we vrouwen ondersteunen in elke fase van hun leven, ook tijdens de moeilijke momenten.”

30.000 euro voor borstkankeronderzoek

Om de strijd tegen borstkanker een duwtje in de rug te geven, gaat het lingerielabel in oktober een nog nauwere samenwerking aan met Think Pink. Die organisatie vraagt meer aandacht voor borstkanker en financiert onder andere wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Samen zullen PrimaDonna en Think Pink een sensibiliseringscampagne voeren rond borstkanker en borstkankeronderzoek ondersteunen. Als consument kan je de actie steunen door in oktober een Deauville-setje van PrimaDonna te kopen in Persian Red, een op en top vrouwelijke rode tint. Van de opbrengst zal PrimaDonna een vast bedrag van 30.000 euro aan Think Pink Europe schenken.

* Plume, Fireworks, Guilty Pleasure, Muse, French Kiss, Love, Tonight  * * Full cup

Deauville - Persian Red