Nieuw bij PrimaDonna: Ray of Light

Frisse bloemetjesprint voor je wintergarderobe

De jongste najaarscollectie van PrimaDonna brengt kleur en vooral véél licht in je lingerielade. Want daar hebben we tijdens de winter extra veel nood aan. Dé ster van de collectie is Ray of Light: modieuze lingerie met een tijdloze sparkle.

 

Catwalkproof én superstevig

Vrolijk, speels en trendy: all-overmotiefjes zijn hot, in de bovenkledij én in de lingerie. Bij PrimaDonna krijgen ze een verleidelijke twist. Kijk maar naar de fijne setjes van Ray of Light, met hun glanzende bloemetjes. Een tikje uitdagend en transparant, en tegelijk een beetje schattig. Bovendien geven ze je vrouwelijke rondingen de beste steun ever.

 

Flatterend voor je winterhuidje

Mis je nu al de zomer en de zon? Deze setjes fleuren gelukkig niet alleen je humeur, maar ook je winterhuidje op. Diepblauw Bleu Bijou geeft je natuurlijke teint een warme gloed, tegenhanger Gris Gris is een zachtgrijs dat echt elk huidtype flatteert. En die sprankelende bloemetjesbroderie maakt je dag helemaal goed. De ideale combi voor een stralende winterlook.

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

 

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)