Myla Dalbesio, model en lid van de PrimaDonna-familie, vertelt hoe PrimaDonna lingerie haar zelfvertrouwen boost, ook nu ze zwanger is.

Myla Dalbesio, model en lid van de PrimaDonna-familie, vertelt hoe PrimaDonna lingerie haar zelfvertrouwen boost, ook nu ze zwanger is.

Ze portretteert zichzelf en 5 vrouwen die ze bewondert in zomerlingerie van PrimaDonna.

Nu ze zwanger is, verandert het lichaam van Myla Dalbesio enorm. Lingerie van PrimaDonna kunnen aantrekken, geeft haar zoveel comfort en zelfvertrouwen. Wanneer al het andere niet past, is het voor haar zo'n verwennerij om een prachtige en sexy beha te dragen. Het geeft haar een goed gevoel, boost haar zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat ze zich verbonden voelt met zichzelf in tijden van grote veranderingen. 

Met de zomer voor de deur is het belangrijk dat vrouwen met een grotere cupmaat zich goed in hun vel voelen en trots zijn op hun vrouwelijkheid als ze weer lichtere kleding gaan dragen. Daarom portretteerde Myla Dalbesio zichzelf en 5 vrouwen die ze bewondert in PrimaDonna’s zomerlingerie. Vol zelfvertrouwen tonen ze de kracht van mooie, goed zittende lingerie. Hiermee inspireren ze andere vrouwen om hetzelfde te doen en laten ze zien dat ze zich niet onzeker hoeven te voelen.

#WeArePrimaDonna: trotse vrouwen in de kijker

Met #WeArePrimaDonna zetten we vrouwen in de kijker die trots zijn op hun lichaam en hun grotere cupmaat. Ditmaal brengt Myla Dalbesio zichzelf en 5 PrimaDonna-vrouwen voor de lens. Ze stralen in een setje van de lente-zomercollectie van PrimaDonna.

Lingerie van PrimaDonna kunnen aantrekken geeft me zoveel comfort en vertrouwen. Als al het andere niet past, is het zo'n verwennerij om een prachtige en sexy beha te dragen. Zo voel ik me verbonden met mezelf, in tijden van grote veranderingen. -  Myla Dalbesio (@myladalbesio), model en lid van de PrimaDonna familie
PrimaDonna lingerie is sexy zonder aan comfort in te boeten. Het is moeilijk om dat in een grotere cupmaat te vinden! PrimaDonna maakt het je gemakkelijk om er pit in te krijgen! - Cassandra Mayela (@cassandramayela), visual artist en model  
De kwaliteit van PrimaDonna lingerie is zo hoog. Je kan echt voelen en zien hoeveel aandacht en werk er in deze lingerie werd gestoken. Het voelt speciaal om ze 's morgens aan te trekken, en dat gevoel geeft me de hele dag een boost. - Morgan Freeman (@morgtolove), model  
Ik hou van de pasvorm van PrimaDonna bh’s. De band is zo stevig en liftend. Het voelt net alsof ik een op maat gemaakte bh draag die tot in het kleinste detail is afgewerkt. Supercomfortabel en perfect voor iemand die sportief en sexy wil zijn. - Luisa Opalesky (@luisa_opalesky), fotografe 
Ik vind het geweldig dat PrimaDonna lingerie in alle kleuren komt, want het is moeilijk om beha's te vinden die mijn grotere borsten ondersteunen en die leuk en expressief zijn. Een goede pasvorm gecombineerd met coole stijlen, geeft me vertrouwen van binnen en van buiten! - Anna Ling (@annatherouxling), creative director en model  
Ik hou ervan om me veilig te voelen in mijn bh, wetende dat niets gaat schuiven en alles op zijn plaats zit. PrimaDonna geeft me dat gevoel en de lingerie is stijlvol en toch cute! Bh's die je de juiste lift geven zijn vaak saai en basic, maar deze vallen echt op en geven me inspiratie als ik me 's morgens aankleed! - Omega (@everythingomega), musical artist en model   

 

We Love Pure PR Agency Belgium, Pure
Spice PR PR Agency NL, SPICE PR

 

Over PrimaDonna

Al meer dan 150 jaar laat PrimaDonna vrouwen met een vollere boezem zelfverzekerd en trots shinen, in lingerie met een perfecte pasvorm en een modieuze look. Elk seizoen vertalen we de trends naar designs die boezems van B- tot en met M-cup het ultieme comfort en de allerbeste ondersteuning bieden. Sexy lingerie of een setje dat zit als gegoten, een trendy snit of een beha die je boezem stevig ondersteunt: dankzij PrimaDonna lingerie hoeft geen enkele vrouw met een vollere boezem nog te kiezen tussen stijl of comfort. She can have it all. In haar cupmaat. 

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met coole prints, T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan te voelen dat je straalt in de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De swimwear trends van het moment vertaald naar  bikini’s, badpakken en accessoires die elk silhouet flatteren én elke grotere cupmaat comfortabele steun bieden. Confidence on the beach gegarandeerd.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)