Mooie en comfortabele borstvoedingslingerie zodat ook jonge mama’s zoals Anke Buckinx en Amaury van Kenhove zich trots en vrouwelijk voelen

Mooie en comfortabele borstvoedingslingerie zodat ook jonge mama’s zoals Anke Buckinx en Amaury van Kenhove zich trots en vrouwelijk voelen

De PrimaDonna Twist borstvoedingsbh: gepatenteerd ontwerp t.e.m. I-cup

De eerste maanden als jonge moeder kunnen best intens zijn. De zorg voor je baby, korte nachten, borstvoeding geven, … Mooie lingerie die je grotere cupmaat de beste ondersteuning biedt, geeft je in die drukke periode het nodige comfort én een goed gevoel. De borstvoedingsbh van PrimaDonna heeft daarom niet alleen een perfecte pasvorm voor je grotere cupmaat, met een handig, gepatenteerd design voor mama’s die borstvoeding geven. Het is bovenal ook stijlvolle lingerie waarin je je op en top vrouw voelt.

Ook Anke Buckinx, presentatrice van de ochtendshow bij Joe en mama van Lou en Max, getuigt hoe belangrijk het is om niet alleen comfortabel borstvoeding te geven, maar ook om je goed te voelen in je vel. Ondanks haar drukke agenda is borstvoeding geven echt een zen-moment, waarvan zowel Anke als baby Max volop kunnen genieten. Wie Anke 's ochtends op de radio bezig hoort, wordt instant blij van haar opgewekte stem.

Als ik mooie lingerie aan heb, dan voel ik mij gewoon veel beter in mijn vel. Mooie lingerie, dat doet iets met een vrouw.” Anke Buckinx

Comfort, gebruiksgemak en een elegante uitstraling

Als kersverse mama is niet alleen zorg dragen voor je baby, maar ook zorg dragen voor jezelf een must. Daarom is lingerie die je vollere boezem perfect ondersteunt én je zelfvertrouwen boost zo belangrijk. Speciaal voor jonge moeders ontwikkelde PrimaDonna een borstvoedingsbh die niet alleen heerlijk zit, maar je ook een stijlvolle, vrouwelijke look geeft. Daarvoor bundelde het lingeriemerk meer dan 150 jaar knowhow in fashionable lingerie voor vollere borsten met de ervaringen en tips van jonge moeders. Het resultaat: een borstvoedingsbh die comfort, gebruiksgemak en een elegante uitstraling combineert. Zodat ook jonge mama’s die borstvoeding geven zich trots en vrouwelijk voelen in hun lingerie.

Real-life ervaringen van jonge moeders

Om haar borstvoedingsbh vorm te geven, deed PrimaDonna beroep op de feedback en tips van echte vrouwen met een grotere cupmaat. Onder hen ook jonge mama Amaury van Kenhove – de vrouw achter de blog Amoorie en mama van Lucy en Lio.

Ik was heel enthousiast toen PrimaDonna me contacteerde om deze borstvoedingsbh mee vorm te geven. In de testfase heb ik hem gedragen en mijn feedback gegeven. Ik vind het echt fijn dat het een bh geworden is die comfort en stijl combineert. ” Amaury Van Kenhove

Zo bundelde het PrimaDonna Twist designteam meer dan 150 jaar knowhow in fashionable lingerie voor vollere borsten met de real-life ervaringen van jonge moeders. Het resultaat: een borstvoedingsbh die comfort, gebruiksgemak en een elegante uitstraling combineert. Zodat ook jonge mama’s die borstvoeding geven zich trots en vrouwelijk voelen in hun lingerie.

Unieke borstvoedingsbh met gepatenteerd design

De PrimaDonna borstvoedingsbh heeft een uniek gepatenteerd design dat volle boezems – de beste ondersteuning en het grootste comfort biedt. Het ontwerp is bovendien stijlvol en discreet, zodat je op elk moment en in alle rust je baby kan voeden. De nursing bra combineert de gekende PrimaDonna-pasvorm voor vollere boezems met de expertise van Mystery of Mammae en past perfect rond je boezem – zowel voor als na elke borstvoeding.

 • De binnenbh bedekt je borsten volledig en is versierd met zachte elastische kant, met het knoopje kan je de bh makkelijk openen en sluiten met één hand.
 • De mooie gladde mousse cups tekenen niet af onder je bovenkledij, passen onder elke outfit, en bieden bovendien ruimte voor compressen.
 • Het elastische binnenwerk van de bh sluit altijd mooi aan rond de borst en geeft je een vrouwelijke look dankzij de mooie kanten cuprand.
 • De opening zit precies op de juiste plaats voor gezond aanhappen van de baby en laat je toe discreet te voeden.
 • Gepatenteerd PrimaDonna design voor de beste ondersteuning, van C- tot en met I-cup
 • Makkelijk te openen en sluiten met één hand
 • Flexibele opening: maximaal huidcontact met de baby
 • Ruimte voor compressen
 • Handenvrij afkolven
 • PrimaDonna’s pasvorm met de Mammae expertise
 • Mousse BH met uitneembare beugel
 • Steun door de binnenBH, bedekt het grootste deel van de borst
 • PrimaDonna comfort & pasvorm

De lingerie is verkrijgbaar in de winkel vanaf mid april.

De PrimaDonna borstvoedingsbh is beschikbaar in twee makkelijk te combineren kleuren –=>tijdloos zwart en een roze poedertint – en kan je matchen met mooie bijpassende slips.

Story image
*De beelden en video’s met Anke en baby Max en Amaury en baby Lio werden begin 2020 gemaakt, voor er in België sprake was van Corona. Door de pandemie diende de lancering van de borstvoedingsbh even uitgesteld te worden, waardoor Max en Lio op moment van vrijgave van deze beelden en video’s al flinke peuters zijn.*

Vind jouw dichtbijzijnde winkel op www.primadonna.com (België)

Vind jouw dichtbijzijnde winkel op www.primadonna.com (Nederland)

Spice PR PR Agency NL, SPICE PR

 

 

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)