“Met goede lingerie voel je je zelfverzekerder en sexyer”

“Met goede lingerie voel je je zelfverzekerder en sexyer”

Niets belangrijkers voor PrimaDonna dan van jezelf houden en trots zijn op je curves zoals ze zijn. Het maakt het leven zoveel leuker! Want lief zijn voor je lichaam en je persoonlijkheid geeft je niet alleen meer zelfvertrouwen, het straalt ook positieve vibes uit naar je omgeving toe. Om deze belangrijke boodschap extra power te geven bracht PrimaDonna de Nederlandse influencers en vriendinnen Donna Ubags, Joann Van den Herik, Pleun Bierbooms en Yoëlle Smith samen voor een fotoshoot helemaal in het teken van self-love. De prachtige beelden illustreren het belang van jezelf graag zien en van vriendinnen die elkaars mooie kantjes naar boven brengen. De dresscode? PrimaDonna’s nieuwste sexy en vrouwelijke topper Sophora!

“Met goede lingerie voel je je zelfverzekerder en sexyer”

Met haar kwaliteitslingerie wil PrimaDonna het verschil maken voor vrouwen met een grotere cupsize. Want een perfect zittend en flatterend setje geeft je zelfvertrouwen een boost en zet als geen ander je vrouwelijkheid in de verf. Het perfecte cadeautje aan jezelf, dus!

Yoëlle: “De dag starten met een mooie lingerieset doet me vrouwelijk voelen en geeft me zelfvertrouwen voor de hele dag.”
Joann: “Goede lingerie maakt het verschil: je voelt je zelfverzekerder en sexyer”.

“Schoonheid is iets wat je uitstraalt”

PrimaDonna toont vrouwen graag zoals ze echt zijn, en deze bijzondere shoot is daar geen uitzondering op. De beelden tonen Donna, Joann, Pleun en Yoëlle zonder filter of barrières, wat authentieke en heel sterke beelden oplevert van een hechte groep vrouwen die zichzelf én elkaar graag zien – en dat graag willen tonen. Zo willen ze als inspirerende vrouwelijke rolmodellen belangrijke thema’s als self-love, body positivity en vriendschap in de spotlight plaatsen.

Pleun: “Het gaat niet alleen over het uiterlijk, er is meer dan dat. Toen ik Joann leerde kennen, heeft ze me daar ook heel hard in geïnspireerd: ze liet me zien dat je superhappy kan zijn met je curves.
Donna: “Mijn curves zijn mijn vrouwelijkheid en mijn zelfvertrouwen: ik hou er van, ik vier ze en ik show ze.”

De ‘Little Black Dress’ van de grotere cupmaten? Sophora!

Het lingeriesetje dat PrimaDonna via deze shoot in de kijker zet is niet toevallig Sophora. Het gewaagde en lichte design van Sophora is net als dat ene perfecte zwarte kleedje: superelegant, uitgesproken vrouwelijk en zit als gegoten. Het classy zwart design combineert sexy transparante tule met grafisch borduurwerk, dat het tikje stoere effect van een stijlvolle tattoo geeft. Uiteraard mét de ongeëvenaarde pasvorm en ondersteuning voor grotere cupsizes van PrimaDonna.

 

Meer beelden van Pleun en Joann:

Meer beelden van Donna en Yoëlle:

 

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)