“Met goede lingerie voel je je zelfverzekerder en sexyer”

“Met goede lingerie voel je je zelfverzekerder en sexyer”

Niets belangrijkers voor PrimaDonna dan van jezelf houden en trots zijn op je curves zoals ze zijn. Het maakt het leven zoveel leuker! Want lief zijn voor je lichaam en je persoonlijkheid geeft je niet alleen meer zelfvertrouwen, het straalt ook positieve vibes uit naar je omgeving toe. Om deze belangrijke boodschap extra power te geven bracht PrimaDonna de Nederlandse influencers en vriendinnen Donna Ubags, Joann Van den Herik, Pleun Bierbooms en Yoëlle Smith samen voor een fotoshoot helemaal in het teken van self-love. De prachtige beelden illustreren het belang van jezelf graag zien en van vriendinnen die elkaars mooie kantjes naar boven brengen. De dresscode? PrimaDonna’s nieuwste sexy en vrouwelijke topper Sophora!

“Met goede lingerie voel je je zelfverzekerder en sexyer”

Met haar kwaliteitslingerie wil PrimaDonna het verschil maken voor vrouwen met een grotere cupsize. Want een perfect zittend en flatterend setje geeft je zelfvertrouwen een boost en zet als geen ander je vrouwelijkheid in de verf. Het perfecte cadeautje aan jezelf, dus!

Yoëlle: “De dag starten met een mooie lingerieset doet me vrouwelijk voelen en geeft me zelfvertrouwen voor de hele dag.”
Joann: “Goede lingerie maakt het verschil: je voelt je zelfverzekerder en sexyer”.

“Schoonheid is iets wat je uitstraalt”

PrimaDonna toont vrouwen graag zoals ze echt zijn, en deze bijzondere shoot is daar geen uitzondering op. De beelden tonen Donna, Joann, Pleun en Yoëlle zonder filter of barrières, wat authentieke en heel sterke beelden oplevert van een hechte groep vrouwen die zichzelf én elkaar graag zien – en dat graag willen tonen. Zo willen ze als inspirerende vrouwelijke rolmodellen belangrijke thema’s als self-love, body positivity en vriendschap in de spotlight plaatsen.

Pleun: “Het gaat niet alleen over het uiterlijk, er is meer dan dat. Toen ik Joann leerde kennen, heeft ze me daar ook heel hard in geïnspireerd: ze liet me zien dat je superhappy kan zijn met je curves.
Donna: “Mijn curves zijn mijn vrouwelijkheid en mijn zelfvertrouwen: ik hou er van, ik vier ze en ik show ze.”

De ‘Little Black Dress’ van de grotere cupmaten? Sophora!

Het lingeriesetje dat PrimaDonna via deze shoot in de kijker zet is niet toevallig Sophora. Het gewaagde en lichte design van Sophora is net als dat ene perfecte zwarte kleedje: superelegant, uitgesproken vrouwelijk en zit als gegoten. Het classy zwart design combineert sexy transparante tule met grafisch borduurwerk, dat het tikje stoere effect van een stijlvolle tattoo geeft. Uiteraard mét de ongeëvenaarde pasvorm en ondersteuning voor grotere cupsizes van PrimaDonna.

 

Meer beelden van Pleun en Joann:

Meer beelden van Donna en Yoëlle:

Spice PR PR Agency NL, SPICE PR
We Love Pure PR Agency Belgium, Pure

 

Over PrimaDonna

Al meer dan 150 jaar laat PrimaDonna vrouwen met een vollere boezem zelfverzekerd en trots shinen, in lingerie met een perfecte pasvorm en een modieuze look. Elk seizoen vertalen we de trends naar designs die boezems van B- tot en met M-cup het ultieme comfort en de allerbeste ondersteuning bieden. Sexy lingerie of een setje dat zit als gegoten, een trendy snit of een beha die je boezem stevig ondersteunt: dankzij PrimaDonna lingerie hoeft geen enkele vrouw met een vollere boezem nog te kiezen tussen stijl of comfort. She can have it all. In haar cupmaat. 

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met coole prints, T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan te voelen dat je straalt in de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De swimwear trends van het moment vertaald naar  bikini’s, badpakken en accessoires die elk silhouet flatteren én elke grotere cupmaat comfortabele steun bieden. Confidence on the beach gegarandeerd.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)