Maureen Vanherberghen straalt voor de camera in PrimaDonna

Maureen Vanherberghen straalt voor de camera in PrimaDonna

Mooie lingerie doet wonderen voor je zelfvertrouwen. Daar kan presentatrice Maureen Vanherberghen, die haar eerste kindje verwacht, over meespreken. Want speciaal voor PrimaDonna nam ze plaats voor de camera voor een openhartige babbel, samen met Qmusic collega Inge De Vogelaere, haar zus Mélissa en haar tante, Nancy. Vier goedlachse vrouwen die hun positieve kijk op body en borsten delen … en duidelijk maken welke rol lingerie daarin speelt.

#WeArePrimaDonna

Vrouwen een goed gevoel geven, dat doen we bij PrimaDonna al meer dan 150 jaar. Door mooie lingerie te maken die vollere boezems comfortabel ondersteunt. En door inspirerende vrouwen – die stevig in hun schoenen staan én graag openlijk vertellen over hoe ze kijken naar hun lichaam en in het bijzonder hun grotere boezem - in de schijnwerpers te zetten. Op het #WeArePrimaDonna platform delen we al deze inspirerende verhalen, als een ode aan vrouwen en aan de mooie lingerie die hen nog sterker en zelfverzekerder maakt.

Maureen Vanherberghen, bekend als zangeres, tv-figuur en presentatrice bij Qmusic, wil met deze samenwerking ook een positieve boodschap geven aan andere vrouwen. Zeker nu ze zwanger is en haar eerste kindje verwacht met haar vriend, presentator Sieg De Doncker, vindt ze dit belangrijker dan ooit


​Maureen: “Als je in de media komt dan word je constant bekeken. Ik zal het geweten hebben als er eens een ticketje uit mijn blouse hangt en ik krijg ook regelmatig vragen over wat ik draag en hoe ik zorgdraag voor mezelf. Ik vond het wel wat spannend toen ik in dit avontuur stapte - zeker omdat ik al een aantal maanden zwanger was - maar ik wil laten zien dat je fier moet zijn op je lijf, ook al zijn er dagen waarop je onzeker bent. Door voor die lens te staan in lingerie wil ik aan andere vrouwen laten zien dat het prima is om trots te zijn, ook op je boobs, hoe ze er ook uitzien. Be fierce. Own it!”

Voor de gelegenheid bracht Maureen haar collega Inge De Vogelaere, haar zus Mélissa en haar tante Nancy mee. Met QMusic collega Inge deelt Maureen een voorliefde voor lingerie én een positieve kijk op hun lichaam. Ook binnen de familie zijn gesprekken over body en borsten nooit ver weg. Tante Nancy stimuleerde Maureen als jong meisje al om haar lichaam te omarmen en zich te durven tonen, ook in kleurrijke en gewaagdere outfits. Als grote zus inspireerde Maureen op haar beurt haar zus Mélissa. ​

Maureen: “Bij ons in de familie heeft bijna iedereen grotere borsten. De generatie boven ons van mijn mama en tantes, heeft nog steeds de neiging om hun bloesjes tot bovenaan dicht te knopen. Maar mijn zus en ik stimuleren hen dan altijd om wat meer prijs te geven. Een mooi decolleté mag je laten zien, toch?”

Gesprekken over body en borsten

Een lingerie fotoshoot met vier vrouwen, dat leidt natuurlijk tot herkenbare body talk, met een gezonde dosis humor. De korte video’s die we maakten, laten je meeluisteren naar de gesprekken tussen de vier vrouwen. Over de manier waarop je als vrouw naar je lichaam kijkt en hoe die kijk door de jaren heen kan veranderen.

Inge: “Ik heb een onvoorstelbare evolutie doorgemaakt op vlak van mijn borsten, body en lingerie. Ik was vroeger zo onzeker, wou mijn boezem het liefst van al verstoppen in veel te kleine bh's. Die eerste keer dat ik dat gevoel ervaarde van een perfect zittende bh, dacht ik echt: I’m looking flawless. Het zelfvertrouwen spatte ervan af. Mijn lingeriestyliste heeft op dat vlak echt mijn leven en mijn zelfvertrouwen veranderd.”
Maureen: "Nu ik zwanger ben, vind ik het spannend om mijn lichaam en borsten te zien veranderen. Het is absurd dat er een klein wezentje in mijn buik aan het groeien is en sta er nog elke dag van versteld wat een vrouwenlijf kan. Het feit dat mijn boobs aan het groeien zijn ga ik zeker omarmen én het is het perfecte excuus om weer nieuwe lingerie te kopen.”

 

De kracht van mooie lingerie

Voor de fotoshoot lieten we Maureen, Inge, Nancy en Mélissa lingerie uit de nieuwste PrimaDonna-zomercollectie uitkiezen. De vier vrouwen gingen voluit voor kleur, luxueuze stoffen, hippe bloemenprints, kant en broderie.

Nancy: “Toen ik jong was had je enkel wit en zwart voor grotere boezems. Ik was toen altijd jaloers omdat mensen met een kleinere cupmaat veel meer mogelijkheden hadden. Als je weet waar je moet shoppen is dit vandaag gelukkig hetzelfde voor grotere boezems, dat maakt me echt blij.”

Stralend in de trendy designs van PrimaDonna’s lente-zomer lingerie verschijnen ze voor de camera en tonen zo de kracht van mooie lingerie met een perfect fit, helemaal zichzelf en boordevol zelfvertrouwen. Laat je door hen inspireren en omarm je vrouwelijke curves!

Inge: “Dat moment dat je de perfecte bh gevonden hebt, is toch echt geweldig! Dan kom je buiten en denk je: ik voel me goed, ik voel me fancy, mijn dag is gemaakt.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)