Liefde op het eerste gezicht met PrimaDonna

Vrijdag 6 april 2018 — Als de liefde een cadeautje was, was ze vast een lingeriesetje. Nu eens romantisch en teder, dan weer speels en uitdagend. Net als de lingerie van PrimaDonna en PrimaDonna Twist. Wat je ook wilt voor Valentijn, met deze setjes is het gegarandeerd liefde op het eerste gezicht.

♥ pure filmromantiek

De maan staat vol aan de hemel, de strijkers zwellen aan, en je filmheld kust je zacht op de lippen. Altijd al gedroomd van een Valentijn zoals in de movies? Dan is de classy longline-bh van Dolce Vita het ideale setje voor jouw droomscène. Rode satijnen lintjes, transparante cups en een movie star decolleté…

 

♥ lieve kusjes

Liefde is… elkaar lieve kusjes geven op een onverwacht moment. Zomaar, omdat het kan, of gewoon omdat je er zin in hebt. Word jij helemaal van warm van een lief gebaar of een fijne attentie? Dan smelt je ongetwijfeld voor de lingerie van Madam Butterfly met haar fijne bedrukte voile en schattige snoepkleurtjes.

 

♥ spannende dates

De opwinding van een hot date, een verrassingsdiner met je geliefde, of een liefdesverklaring van een onbekende aanbidder. Heerlijk, dat gevoel van spanning en verlangen. Een passend setje voor zo’n passionele date? Met de übertrendy longline bh van Show Time zit je zeker goed. Zwarte mesh, sexy picotlintjes, en lots of cleavage… kwestie van de spanning er de hele avond in te houden.

 

♥ passionele nachten

Het hoogtepunt van een avond vol romantiek? Een passionele nacht, natuurlijk! Haal al je sexiness en vrouwelijkheid boven met een pittig lingeriesetje van I Want You. Transparante tule, coole bondagelijnen én een zwoel, vuurrood kleurtje. Hot, hotter, hottest!

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

DOLCE VITA LIPSTICK
MADAM BUTTERFLY GLOSSY PINK
SHOW TIME BLACK
I WANT YOU LIPSTICK