Liefde op het eerste gezicht met PrimaDonna

Als de liefde een cadeautje was, was ze vast een lingeriesetje. Nu eens romantisch en teder, dan weer speels en uitdagend. Net als de lingerie van PrimaDonna en PrimaDonna Twist. Wat je ook wilt voor Valentijn, met deze setjes is het gegarandeerd liefde op het eerste gezicht.

♥ pure filmromantiek

De maan staat vol aan de hemel, de strijkers zwellen aan, en je filmheld kust je zacht op de lippen. Altijd al gedroomd van een Valentijn zoals in de movies? Dan is de classy longline-bh van Dolce Vita het ideale setje voor jouw droomscène. Rode satijnen lintjes, transparante cups en een movie star decolleté…

 

♥ lieve kusjes

Liefde is… elkaar lieve kusjes geven op een onverwacht moment. Zomaar, omdat het kan, of gewoon omdat je er zin in hebt. Word jij helemaal van warm van een lief gebaar of een fijne attentie? Dan smelt je ongetwijfeld voor de lingerie van Madam Butterfly met haar fijne bedrukte voile en schattige snoepkleurtjes.

 

♥ spannende dates

De opwinding van een hot date, een verrassingsdiner met je geliefde, of een liefdesverklaring van een onbekende aanbidder. Heerlijk, dat gevoel van spanning en verlangen. Een passend setje voor zo’n passionele date? Met de übertrendy longline bh van Show Time zit je zeker goed. Zwarte mesh, sexy picotlintjes, en lots of cleavage… kwestie van de spanning er de hele avond in te houden.

 

♥ passionele nachten

Het hoogtepunt van een avond vol romantiek? Een passionele nacht, natuurlijk! Haal al je sexiness en vrouwelijkheid boven met een pittig lingeriesetje van I Want You. Transparante tule, coole bondagelijnen én een zwoel, vuurrood kleurtje. Hot, hotter, hottest!

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)