Fashion én een perfecte pasvorm, nu ook tot en met K-cup

Fashion én een perfecte pasvorm, nu ook tot en met K-cup

PrimaDonna breidt lingeriematen uit. Een bh met een I-, J- of K-cup? Het is al lang geen uitzondering meer. De gemiddelde cupmaat van vrouwen wordt immers steeds groter en lingeriematen evolueren mee. PrimaDonna breidt daarom haar maatbereik uit tot K-cup in de series Orlando en Deauville, twee PrimaDonna iconen met bewezen fit. Zo houdt het lingeriemerk vast aan haar belofte: mooie, on-trend lingerie maken die volle boezems de beste pasvorm en ondersteuning biedt.

De cupmaat van een bh vergroten, hoe doe je dat?

Hoe groter de cupmaat, hoe belangrijker de pasvorm van een bh. Vollere borsten hebben immers nood aan optimale ondersteuning. Een nieuwe bh-maat creëren is dan ook veel meer dan een bh simpelweg in een grotere cupmaat uitbrengen. Het is een lang technisch proces van zoeken naar het juiste materiaal, de perfecte pasvorm en afwerking. Alleen zo kunnen we dezelfde fashionable look én dezelfde comfortabele steun garanderen in een K-cup als in een D-cup. ​

Uitgebreid getest en goedgekeurd

Om de perfecte fit te bereiken, luisteren we bij PrimaDonna heel goed naar de vrouwen die onze bh’s dragen: onze klanten en onze eigen pasdames – collega’s die onze nieuwe bh’s uittesten. Zij testen elke nieuwe snit, serie of maat uitvoerig, tot de pasvorm honderd procent op punt staat. ​

“Sluit het middenvoor mooi aan, zitten de beugels goed, knellen de bandjes niet? Bij elke pasbeurt gaan we het rijtje af. Dingen die je bij bh’s met een kleine cupmaat vaak niet ziet, zijn in de grotere cupmaten wel een probleem. Door elke nieuwe bh-snit te passen op vrouwen met verschillende cupmaten kan ik die zaken eruit halen. Ik pas ook zelf geregeld onze nieuwe prototypes. Zo zorg ik er mee voor dat een vrouw met een vollere boezem niet hoeft te kiezen tussen een mooie bh of een bh die haar perfect past.” ​ Linde, PrimaDonna patroonmaakster (én zelf ook pasdame).

Betere steun en lifting, meer zelfvertrouwen

Onze bh’s met grotere cupmaten hebben een pasvorm die volle borsten nog beter lift en centreert. De cups zijn extra diep en gevoerd met een stof die zeer goede steun biedt. De beugels zijn nog steviger dan in onze kleinere cupmaten. We besteedden ook extra veel aandacht aan comfort. Daarom bewegen de beugels flexibel mee met het lichaam en zijn ze omhuld door drie lagen stof, voor een heerlijk zacht en comfortabel gevoel. En last but not least, onze bh’s met K-cup bieden dezelfde modieuze look als onze kleinere cupmaten: een elegant design dat je silhouet flatteert. Een boost voor je zelfvertrouwen!

“Lingerie is voor mij het begin van alles: het begin van een goede outfit en de basis voor meer zelfvertrouwen. Vroeger droeg ik weleens lingerie die niet zo goed paste of die niet echt elegant was. Maar als je een grotere cupmaat hebt, verdienen je borsten juist extra aandacht. Door elke dag mooie lingerie aan te trekken die écht goed zit, voel ik me trots op mijn vrouwelijkheid.” Sabine Peeters, make-up artist en influencer.

Vanaf midden juli in de lingerieboetiek

Onze bh’s met K-cup vind je in de series PrimaDonna Orlando en PrimaDonna Deauville: twee bestsellers met een uitstekende fit en een elegant, vrouwelijk design. De ultieme lingerie voor vrouwen die houden van fashionable lingerie met de allerbeste steun voor hun vollere boezem. Vanaf midden juli in de lingerieboetiek in je buurt!

“Lingerie moet comfortabel zijn maar ook sexy en leuk zijn. Als je goed zittende lingerie aandoet, voel je je beter. Je doet lingerie aan voor jezelf, om je goed te voelen.” ​ Mirthe, PrimaDonna fan
Story image

Vind jouw dichtsbijzijnde boetiek op primadonna.com (België)

Vind jouw dichtsbijzijnde boetiek op primadonna.com (Nederland)

 

extra beeldmateriaal:

 

 

Spice PR PR Agency NL, SPICE PR

 

 

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)