Fans showen het PrimaDonna-effect … en de lingerielooks voor SS24

zes sterke vrouwen poseren in de nieuwe lingeriecollectie van PrimaDonna

Stylish lingerie met een sexy look én het ultieme comfort voor je vollere boezem, het bestaat echt. Wat het doet voor je uitstraling en je zelfvertrouwen, toont PrimaDonna met haar nieuwe voorjaarscollectie. Zes fans mochten de SS24-collectie als eerste ontdekken en lieten zich fotograferen in de nieuwste lingeriefashion. Trots op hun lichaam en stralend van zelfvertrouwen. Shine in PrimaDonna. ​ ​

Recept voor (meer) zelfvertrouwen

Het is intussen de derde keer dat PrimaDonna haar fans in de spotlight zet als modellen voor één dag. Want wie kent het PrimaDonna-effect beter dan de vrouwen die onze lingerie dragen? Die mix van fashion en comfort voor je vollere boezem, het veilige gevoel als je de steun krijgt die je nodig hebt, hoe je straalt als je lingerie draagt die mee is met de trends en die past bij je stijl. Samen zijn ze hét recept voor meer zelfvertrouwen en -acceptatie, het gevoel dat je er mag zijn, gewoon zoals je bent.


Sarah: “Het PrimaDonna-effect is in de eerste plaats iets fysieks. Je voelt je sterker omdat je lingerie perfect past, je ondersteunt. Als ik mezelf dan in de spiegel zie, denk ik ‘Oh, ik kan er ook goed en fashionable uitzien’. Het helpt me om mezelf mooi te vinden.”

Miki: “Als ik PrimaDonna aantrek, voel ik dat meteen, ik herken het met mijn ogen dicht. Het zit fantastisch.”

Simone: “In PrimaDonna voel ik me sexy, zelfverzekerd en helemaal mezelf.” ​ ​

Zie jezelf in een ander licht

Ook mét de nodige dosis zelfvertrouwen was deelnemen aan een lingerie-fotoshoot een kleine overwinning in onze modellen hun weg naar meer zelfacceptatie. Model voor één dag Sanne: “Eerst had ik twijfels, maar toen dacht ik: ‘Waarom niet?’. Mezelf in een ander licht zien kan me helpen zelfverzekerder te zijn en mezelf graag te zien.” Zo wil ze ook andere vrouwen inspiren om op een andere manier naar hun lichaam te kijken.

Sanne: “Ik wil andere vrouwen tonen dat je je comfortabel kan voelen in je lingerie, ook als je geen kleine maat draagt.”

Lore: “Misschien kan ik hiermee iemand anders inspireren. Het is ook een manier om mezelf en mijn lichaam te accepteren, te beseffen dat het oké is hoe ik eruitzie. Deze fotoshoot gaf mijn zelfvertrouwen de boost die ik nodig had.”

Marieke: “Het was tijd om mezelf te vieren, dat heb ik veel te lang niet gedaan. Nu ben ik er klaar voor om dat wel te doen, om in de schijnwerpers te staan, zoals dat heet. Ik vind dat PrimaDonna je echt een confidence boost geeft, je kunt jezelf echt weer sexy voelen en weer in balans komt met je vrouwelijkheid, dan weet je dat alles goed is.”

Shine in PrimaDonna
PrimaDonna ontvangt sinds jaar en dag warme reacties van vrouwen die de lingerie al jaren dragen of voor het eerst ontdekken. Zo ontstond het idee om fans in de spotlight te zetten als lingeriemodel voor één dag. Dat gebeurde voor het eerst in het voorjaar van 2023, de najaarscollectie werd gepresenteerd door zes nieuwe modellen. De SS24-collectie is de derde die wordt gepresenteerd door fans van het merk. ​

Hielp PrimaDonna jou om je vollere boezem te omarmen en heb je zin om zelf te shinen voor een professionele camera? Help ons de liefde te verspreiden! Laat je gegevens na via https://www.primadonna.com/nl-be/shine-in-primadonna-casting-form en word een van de gezichten van de AW24-campagne.

 

 


 

Over PrimaDonna

Al meer dan 150 jaar laat PrimaDonna vrouwen met een vollere boezem zelfverzekerd en trots shinen, in lingerie met een perfecte pasvorm en een modieuze look. Elk seizoen vertalen we de trends naar designs die boezems van B- tot en met M-cup het ultieme comfort en de allerbeste ondersteuning bieden. Sexy lingerie of een setje dat zit als gegoten, een trendy snit of een beha die je boezem stevig ondersteunt: dankzij PrimaDonna lingerie hoeft geen enkele vrouw met een vollere boezem nog te kiezen tussen stijl of comfort. She can have it all. In haar cupmaat. 

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met coole prints, T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan te voelen dat je straalt in de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De swimwear trends van het moment vertaald naar  bikini’s, badpakken en accessoires die elk silhouet flatteren én elke grotere cupmaat comfortabele steun bieden. Confidence on the beach gegarandeerd.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)